He is legend - The Seduction

heyey
gårdagen blev inte alls som man förväntat sig. själv trodde man att det skulle bli en härlig hemma kväll där man skulle lyssna på music framför datan, men istället så for man över till amanda (där vi hade sjukt kul), och senare på kvällen så for vi ända till Markskomun (ca 1 timme med moppe) för att träffa Martin och Jimmy! cute boys btw. haha fatta om man ångrade det när man satt på moppen! haha. fast det va sjukt trvligt när man väl var där :) vi var hemme runt 03.00 - 03.30 och frös då som ett svin så tog ett tag innan man kunde somna. fatta om jag va trött i morse när jag skulle ha gitarrlektion idag klockan 12.00?!

i will give you some good music! säger bara att man är dum och man skippar att lyssna på denna låt.
He is Legend - The Seduction


guess what?

tror inte jag behöver säga så mycket. för 3 år sedan var denna killen med i lilla melodifestivalen (tror jag det är), det var då år 2006. jag har även för mig att han blev lite av "flick-favoriten", och nu går han i min klass! haha, det är så sjukt kul tycker jag :D han är även duktig, fast han är bättre nu. den andra killen går även han i min klass och är sjukt duktig han med!

 


Markus Krunegård - Jag är en Vampyr


heyhey
dagarna på skolan rullar på och jag supertrivs! vi har inte börjat med vanliga lektioner än så en så länge gör vi bara massa roliga saker :) ikväll blir det att bleka slingor i håret (tror jag) fast vet inte om det kommer bli stor skillnad menmen.

för någon dag sedan så slog det mig, även om jag inte gått på skolan så länge, att vad härligt det egentligen är på en musikskola! en kompis, Oscar, tog fram gitarren och började lira på "Jag är en Vampyr" och så satt vi några runt om honom och sjöng med! det va verkligen härligt. älskar låten efter det, haha.


NRJ in the park..


gutentag or someting'..
nu är dom två första skoldagarna avklarade och allt känns toppen! igår var inte heller så misslycket eftersom att jag lyckades tränga mig längst fram till stängslet när dead by april skulle signera! jag fick till och med skaka hand men jimmy och så sa han någon till mig! haha vad det var är oviktigt. sen hade jag egentligen inget att signera, så jag tog handtaget på min väska.. haha lite onödigt kanske, för det finns ju ballare autografer än dead by aprils som man kan ha på sin väska! men dom syns inte så mycket och jag är endå glad att ha dom så :)

idag är vädret toppen, och jag måste tyvärr dra och klippa gräset!..



first day of school

hey
okej. som dom flesta fattat så var det första dagen på gymnasiet för mig idag. åh, allt känns så bra och perfect! alla var så coola och egna :) förutom ett brat/fjortis gäng på 6 pers. som jag undrar vad fan dom gör där? jag kan tänka mig att dom flesta kommer att bli bra kompisar! nu var det ju bara första dagen så jag har ju inte lärt känna så många, men det var speciellt en tjej som jag började snacka mycket med och som jag var med i stor sätt hela dagen. hon heter Lena och jag måste bara säga, gud vad hon är på pricken lik dig Lisa! kanske låter konstigt, men hon var rätt lik dig till utseende, och hon sjunger, och hon kommer ifrån Mora (Dalarna) så hon har rätt lik dialekt som din. haha, det är nästan så att jag kallar henne Lisa faktiskt!

men om jag ska ta och säga det som hända idag under skoltid, så först var det lite välkomnande och så spelade alla lärare upp 3 låtar. sen var det någon konstig lek där man som gjorde så att man lärde sig alla namnen (tror jag kommer ihåg dom festa men vi är 51 pers. som börjar där så skyll inte på mig om jag glömt något). sen var det en lite rundtur runt i skolan och jag tycker att salarna är bra faktiskt. men sen efter lite mer "lära känna tid" så slutade vi och jag var kvar ett litet tag i göteborg med Lena och sen åkte jag hem. jag längtar faktiskt tills imorron :)

p.s vår bas lärare har spelar bas för abba, och spelade också bas i den första Mamma Mia uppsättningen

Led Zeppelin - Stairway to heaven

sista dagen på sommarlovet, imorron börjar skolan. i will tell you all about it..


sitter, faktiskt, och lyssnar på goa Led Zeppelin. största anledningen till den är nog för att jag håller på med Stairway to Heaven på gitarren. det går mycket bra kan jag säga. i söndags började jag till och med med solot! åh, vad kul det är! och jag är säker på att jag kommer att spela in något klipp när jag spelar låten som kommer att hamna här, men då lär jag inte spela så mycket av låten, mest det i början. för den låter är ju faktiskt nästan 11 min! -solot som börjar vid ca 06.38 är det som jag börjat med'-




per almqvist ♥


bara för att jag upptäckte att denna mannen på bilden (Per Almqvist) har blivigt korad till sveriges bäst klädda man så måste jag fira det med en bild på honom. åh, jag tycker faktiskt att dom är balla.. och att han är sjukt snygg




rock N roll stops the traffic



heyhey
åh, vet inte om det känns bra eller dåligt. men som jag uppfattat det så börjar dom flesta skolan imorron (eller ifall här i min kommun). men eftersom att jag inte börjar på någon skola i min kommun så har jag ju jag fortfarande ledigt imorron. så vad ska man egentligen hitta på när alla ens kompisar har börjar skolan? får väll bli mycket chill nu på dagarna innan skolan börjar!

jag har även börjat få lite nostalgi över all den härliga musik som jag var helt galen över förut! för var jag typ crazy' about rock, och är rädd att den känslan har tagits över av all metal och vad det nu är! men gud vad jag älskar att sitta med pappa och bara lyssna på denna underbara musiken..



nostalgi

hey!
vad ska jag säga om gårdagen, kräftskivor är kräftskivor, right? idag blir det gitarrlektion och jag känner mig extra taggad inför denna eftersom att det blir min sista innan skolan börjar. åh vet inte hur många gånger jag har sagt det men jag längtar så sjukt mycket! eller... det som jag egentligen längat mest till just nu är att få träffa nytt folk, och såklart att få hålla på med musik under skoltid! (fast man får ju se hur mycket det bli med det under det första skolåret).
tänkte ladda upp en nostalgi-bild ifrån metaltown. åh saknar verkligen dom dagarna och allt underbart folk man träffade!


last picture in the dark ..

inte för att jag vet när jag ska börja bleka håret, men nu när jag väl har fått lite pengar så får det bli mycket snart. tänkte att jag får ladda upp någon sista bild på mig i "mörkt" hår. + lite outfit





Norma Jean - Blue Prints for Future Homes




wiie, snart har jag blont och kort hår ..
good morning everyone'
tänkte att jag kunde börja dagen med ett nytt inlägg såhär på morronen när jag väl är vid datan. jag kännde presic att min fantasi för vad jag ska skriva om försvann, men jag kan ju alltid säga att idag ska man kanske iväg på bio med familjen och se sommar med göran. åh, den verkar så klockren! hoppas verkligen det blir av idag, annars blir det imorron men då vet tyvärr inte jag om jag kan komma med .. på lördag blir det kräftskiva ifall och det ska bli riktigt kul :D

har sjukt med lust att bara ladda upp massa musik, men vad gör det? här kommer en till låt.
aldrig fel med lite live känsla?




August Burns Red - Black Sheep

hallo .
nu var det några dagar sedan 50 årsfesten var men oj, haha det var otroligt kul. man kan säga att det slutade med att jag och markus inte riktigt gjorde det vi skulle (a)

idag har jag spenderat dagen med att sova. anledningen till det är för att man i natt hela tiden blev väckt av några som inte lät en sova, för att en fläxt var på hela natten så att jag satt och darrade för att det var så kallt, och för att några spelade musik hela tiden. haha jag tycker serisöt synd om mig och michael, och vi var iväg redan 6 på morronen och köpte frukost på bageriett. så nu när jag i stort sätt sovit ifån 12.00 till 19.00 får vi se hur lätt jag somnar ikväll.

vet inte om denna låten vart uppe tidigare, men jag älskar den :D

rock on the 50-year celebration

Tag :)
igår kväll blev inte båten av, men istället blev det grillning klockan 2 på natten med michael, marcus, anton, jonas och amanda. haha det var faktiskt sjukt mysigt, även om jag och michael fick gå från ena sidan av åsa till andra sidan för att komma hem till mig, menmen. ikväll blir det 50årsfest då jag och min kusin markus ska sitta i baren, snacka om att det ska bli kul! :D

ha en bra lördag.<3

make me a blonde

hey :D
i detta underbara väder som har kommit tillbaka ska jag verkligen inte sitta hemma och slöa. vi ska försöka ta en tur iväg med michaels båt och ha det gött :D hoppas verkligen det bli av. och för att alla ska veta så är mitt mål just nu att få tillbaka min naturliga hårfärg, blond. vill verkligen se om jag passar i det och om jag trivs i det! michael har tydligen "photo-shoppat" en bild på mig och gjort mig blond på den, oh vill verkligen se den. haha, fast kommer nog skratta mycket först :'D

svårt att låta bli att säga att man längar till skolan?

rytmus next

som jag sa. bilder på mig.



possetivt just nu: den 20 augusti börjar jag på efterlängtade Rytmus!
neggativt just nu: jag tror jag börjar bli sjuk, och vill inte att denna sommaren ska ta slut

little update?

idag har åter igen Dick vart över för en gitarrlektion, och det går mycket bra. snart kan jag lägga upp ett nytt video klipp :)

såg presic "London Ink", och det var faktiskt lite av en besvikelse. inte alls som dom andra programen (bra det i och för sig) men detta liknade mer en dokumenter. den rösten och allt.. usch! tror inte det blir något som jag kommer att följa. nu blir det att lyssna på musik och ta det lungt i någon timme, sen ska man iväg och träffa michael och marcus.

har faktiskt några bilder på G på mig som ska upp på bloggen, haha. inte ofta sånt händer.
saknar min jocke

UNDEROATH
<3

RSS 2.0