today is the day!

nu gäller det.. taggar det sista hemma innan man ska dra iväg till Göteborg och träffa Lisa och några kompisar till henne! kan knappt fatta att det är idag Metaltown börjar! well, hoppas det bli för jävla bra..

Marilyn Manson

hejsan!
haha, gårdagen var helt fuckad! var på liseberg med kompisar som sagt. om ni vill se bilderna på kolla in min bdb -sök på: two-timing- , vet ej när bilderna kommer upp där menmen. orkar inte lägga ut alla här! var även en jävligt äcklig gubbe som kom fram till oss igår och frågade om han kunde bjuda mig på öl och sa att jag var vacker! haha, läskigt...

nu ska jag bara slappa restan av dagen.. man känner att man börjat bli sjuk och vill inte vara det när man är på metaltown!

man bli ju så jävla sugen när man ser det här..

ÄLSKAR HONOM

we hope for sunshine this weekend

hey :D
idag har sommaren börjar visa sitt rätta jag! även om det inte blev en dag att sola och bada stranden, så blev det en jäkligt härlig dag med kompisar på glasscafét och lite mys på stranden senare på dagen. -och oh jävlar va många söta killar man såg idag då, och alla gillade att vinka hejdå till mig! hihi-

imorron ska man till Liseberg! ska bli riktigt jävla kul :D älskar det stället. ska även träffa en tjej som kommer ifrån stockholm som jag snackat med på msn i typ 2 veckor. haha blir säker skit bra!

nu räknar man fan dagarna
4 dagar kvar

Bring Me Metaltown -haha-

vad ska man säga? längtar som fan!
och då menar jag såklart till Metaltown. men hela denna veckan kommer bli så jävla underbar! mamma och pappa är borta hela veckan i Turkiet så jag och syrran är helt ensamma hemma :D -så om någon behöver någonstans att sova över metaltown, finns plats här!- sen händer det lite andra roliga saker också, hihi :*

idag ska man iväg till Sandra som ska ha "vuxenkalas" som man kallar det. känns lite konstigt att åka till hemma efter att hon presic har sovit över här med Michael och Markus.. haha. gick inte direkt så bra att sova. tror jag gick och la mig, i mammas och pappas säng efter att det blev obekvämt att ligga 3 st i en soffa, runt halv 5 *snark*

ne nu ska jag fira att jag är så glad med ett av mina favoritband som kommer till Metaltown!

Bring Me the Horizon - Diamonds aren't Forever

stör mig på två saker, 1. dom säger inte "fucking", 2. deras nya låtar finns inte på Spotify.

August Burns Red - Piano Man

hejsan, har smått tråkigt :D (wow! inte ofta jag gör två inlägg på en dag)
ska i och för sig iväg snart igen, efter att vart i Göteborg, men vet inte om det kommer bli så kul direkt... här har man planerat en mysig midsommar med så skiter allt sig! till och med vädret, men det var ju inte en sån stor överraskning direkt.

blev ganska förvånad förut när jag upptäckte den här låten med August Burns Red -har tjatat om dom ett bra tag nu men gillar dom skarpt som sagt!- den är så underbar, och gillar basen mycket! och piano är absolut mitt favorit instrument, det är så vackert! haha, men det som gjorde mig överraskad var att dom gör "brutal metalcore" och så kommer den här låten. aja, gillar den mycketmycket ifall!

August Burns Red - Piano Man

syrrans balla blogg.

hej jag är morronpigg!
ville bara att alla skulle veta det... just nu är klockan 09.44 och jag kan inte fatta att jag verkligen orkade upp imorse! sov hos amanda och var tvungen att vara hemma mycket tidigt för att duscha osv, för sen ska vi kanske in till Gbg.

konstigt, för 2 dagar sen kunde jag känna hur blogg suger försvann, att jag inte orkade med att skriva varje dag. men kan lova att suget kom tillbaka direkt när min syrra ville ha hjälp för att hon har gjort en blogg själv. haha, inte för att jag kunde hjälpa henne så mycket, men hon fick hjälp av sin simon istället! kolla in hennes blogg här!

ne nu ska man iväg och fortfätta med morgon syslorna. Bye lover!<3


August Burns Red, jag gillar dom!

the hangover

hey :D
asså jag får panik! igår när jag skulle vara så ducktig att göra ett nytt inlägg så funkade det inte.. eller inlägget ville inte "publiceras". jävla skit på det. men idag så funkar det! får vi hoppas.

det som jag skulle skriva var att iförrgår, som det nu blir, så var jag, amanda, sandra, mikael, anton och markus i Göteborg och såg på The Hangover. haha, och om någon funderar på att se den säger jag: gör det! det var en sjukt bra och rolig film. vart värt varenda öre ;D . och kolla in bäbisen, haha så söt!
The Hangover


och imorron är det midsommar, woho!

forget the past, lets party!

Förlåt!
känner att jag har vart borta ett par dagar nu. men det har vart mycket att jag vart med kompisar så att jag inte hunnit, och nu så har min sladd till datan börjat glappa så sladden måste tryckas in på något sätt hela tiden för att datan inte ska stängas av. så just nu ligger jag på golvet med sladden tryckt mot väggen typ, hehe och då har jag en bärbar dator.

hoppas att ingen missade videon ifrån min skolavslutning i mitt förra inlägg.
ska snart göra iordning mig och ikväll dra till en kompis för att chilla med kompisar!


@Trace Cyruc

Fast Car, skolavslutning 2009.

heey!
ikväll blir det tråkigt, tråkigt och tråkigt. både idag och igår har det spöregnat, så jag tror jag stannar inomhus! har egentligen inte så mycket att skriva om, förutom att jag taggar som fan till Metaltown nu! åh, nu känner man att man längtar.

vet inte om jag nämt att jag och några kompisar uppträdde till Fast Car på min skolavslutning? det blev ifall inspelat och är uppe på youtube :D -min kompis Amanda är hon som hörst mest, och hon som sjunger bäst-


new start! kommer sakna allt..

som ni vet så jag har i dag min alldra första sommarlovs dag! känns otroligt skönt, men samtidigt kan jag inte fatta det. även om jag inte vart något stor fan av min klass (vilken jag inte tror någon har vart) så vill jag bara tillbaka till alla och få säga hejdå en gång till! känns inte som att jag är berädd på att lämna skolan och alla.. men får försöka se framåt! nu får jag äntligen plugga det jag vill! musik<3 blev rätt nöjd med mina betyg, blev 210 poäng. haha jag tycker det är bra ifall. och så här såg dom ut:

Bild: VG
Engelska: VG
Hemkunskap: VG
Idrott: G
Matte: G (usch.. hatar matte!)
Tyska: G
Musik: MVG (oj, mitt enda MVG..)
No: VG
So: G
Slöjd: VG
Svenska: VG
Teknik: VG

här är även några bilden ifrån "avslutningsfesten" för alla nior som jag var på igår

5 ord: mamma suger på att fotografera

Simon och Janina<3

Jocke och Amanda<3 ej tillsammans

tre underbara brudar man träffade där<3

haha, kul vare att vara på senen ;* <3


"gladiator skor"

TJA! SOMMALOV FAN!
eller nästan, imorron har man avslutnings lunch och avslutningsfest för alla 9:or, för efter det blir det ju gymnasiet! åh, det ska bli kulkul. och det blir ju antagligen Rytmus också. mina framträdande idag på avslutningen blev även mycket lyckade ;)

jag var också väldigt duktig och tog kort på mian nya skor, för dom flesta som läser min blogg vet ju att jag nästan aldrig tar kort när jag säger att jag ska göra det, hehe. men nu fan!


visst, inte en så bra bild, menmen
ikväll kanske det bli lite firade med kompisar eftersom att det är sommarlov nu! men vädret är inte så vacker här i Halland, så får se hur det bli med det.




sone its all over, again :D

Gomorron får jag nästa ta och säga!
har presic haft en liten tupplur efter att vart riktigt utmattad av dagen. ingen arning varför, för en så jobbig dag har det inte vart, men härligt att jag fått sova lite! och imorron är det skolavslutning, och oj vad alla lärare vill att det ska bli perfect! dom vill att vi ska komma in tågade med en var sin 6 åring som i håller i handen, och så ska det komma massa såpbubblor på oss, och till sist ska vi ge en liten present till dom små och dom ge oss en ros. det är typ själva invigelsen. haha, oj vad dom förväntar sig mycket :D

köpte även snygga gladiator skor idag som går till knäna! lovar att fixa bild på dom :) mmh, dom är snygga! ska fortsätta med att slappa nu så hörs vi imorron!


@August Burns Red

more music!

Guten Tag som alla säger nu för tiden :D
ikväll har det inte här så mycket mer än att jag vart med kompisar, så får bli lite musik! ganska ny musik för mig faktiskt. Låten är bra men hörde den inte fören jag laddade ner hela August Burns Red nya CD. så njut! ;)

August Burns Red - Black Sheep

stay home tonight!

surt. vem vill egentligen vara hemma på nationaldagen? men jag måste, eller hela familjen har vart borta sedan 13.00 så jag får vara hemma med wilda ikväll så att hon inte blir ensam :) fast är endå glad, för metaltown har fixat sig! man måste säga tack till dom som har räddat min sommar :*

nu ska jag keka massa chips och vara alment seg, får se om Amanda tar en titt förbi ikväll.


har lagt upp bilden tidigare, men måsta ha en bild på wilda bäbisen<3

hejdå metaltown..?

heey
konstig dag. jag och janina tog nog lite för lång sovmorron än vad vi borde göra (hehe) så lärarna var inte så glada på oss. men skönt att sluta efter att vart i skolan kanske 1 ½ timme. fast sen är det skit väder. ska kanske iväg ikväll eller imorron kväll och se björn rosenström, hehe gillar den killen! och imorron gifter min pappa och mamma sig :) fast det bli inte i kyrka, utan borligt.

just nu känns det som att allt går åt helvete! med metaltown ifall (a). först när jag köpte var det två kompisar till mig som var säkra på att dom skulle med. men helt plötsligt blev det inte så. sen var det en annan kompis som ville med även om hon inte gillar musik, utan ville med för min skull och för att ha kul, men så kan hon inte fixa pengar! sen skulle två kompisar köpa endagsbiljet för att se volbeat, men ingen av dom har inte heller pengar :/ asså fan, jag vill inte gå ensam? så har två frågor: 1. även om jag inte känner någon på det sättet på bloggen så, har någon lust att dra runt med mig? 2. om jag inte kan gå med någon, vill någon köpa min biljett?

fan.. jag som längat så på metaltown :<


kort och lätt

hello lovers :)
som sagt så kommer det inte bli så mycket bloggande nu när det är fint väder (som ni märkt). inte för att det är fint väder nu med det har blivigt att vara mer med kompisar nu när man inte har några läxor! åh, man känner sig fri ju.  vi har även fått våra otroligt tråkiga skoltröjor som man kanske kan visa bild på någon gång :)

kan fankiskt inte skiva mer för jag har vart helt slut hela dagen och behöver sova! + att jag måste duscha och lite andra saker.

what have the sun done?

sol sol sol! tror jag kommer få hudcanser. ne så ska jag inte säga, men var nere på stranden även idag och har bränt mig på hela ryggen och benen! fyfan för det. tror att det inte kommar att bli så mycket bloggning i sommar, eller så kommer det bli mycket kortare inlägg. och nu ska jag faktiskt inte skriva mer (mycket kort) för ska nog sova snart. vad gör man inte gör hela ryggen och benen värker? så ha det, puss!


RSS 2.0