Ayo Technology

hallo dudes!
så härligt väder, dock så brände man sig i stort sätt på hela bakkroppen men men. har vart en skön dag med massa kompisar på stranden och har även tagit mitt första dopp! JAG ÄR STÅLT! eller, jag räknar att man doppar sig när man doppar sig till halsen ifall.

finns faktiskt inte så mycker mer att berätta om idag, eller jo sjukt många roliga saker som hände idag men de orkar jag ikke (a).

kom ihåg när jag bara lyssnade på hip hop och sån skit, så älskade jag den här låten med 50 cent, Justin Timberlake och Timberland. Nu ärlskar jag den med Milow. har ingen arning vem snubben är, men låten är sjukt bra!

sunshine over my head

heyheyhey!
okej jag hade fel, det kan inte bli bättre än idag! solen är sjukt härlig, tar bara en liten pause nu för att jag inte ska svimma eller något. dagen är lite osäkret planerad, men tror att det bli stranden om ett tag och ikväll kompisar. bli inte förvånade om jag inte hinner kolla på allas nya inlägg..

igår såg man filmen Red Rose, som är en verklighets balanserad film. och det värsta med det är att den är en skräckfilm! haha, den var även 4 timmar lång. ibörjan somnade fan amanda för att det inte hände så mycket, men emot sluten satt vi och skrek! haha det var faktiskt kul. det var även kul att pappa blev kidnappat igår (svennsexa/50 år) då han skulle ha en kycklingkostym! haha, vet ej vad som skulle göra restan av kvällen/natten. fick inte heller något kort på han tyvärr.


nu ska man ut i solen igen

I ♥ GBG

jag vill soooova! och tror att jag ska göra det snart. även om klockan bara är 16:42 just nu så är jag så jäkla utmattad av solen. och jag ska absolut inte klaga, förbättre än så här bli det inte! ikväll ska man ha en kompis över och bara ta det lungt, ska bli skönt att bara slappa men kommer ändå saka alla andra! men imorron får man träffa dom igen :) har även börjat planera att snart åka till Liseberg! åh, älskar det stället

usch, vet inte vad jag ska skriva mer. detta är typ första gången jag har slut på idéer, antar att det är värmen? :o haha ne men nu ska jag ut och sova i solen!


Diamonds Aren't Forever

hey dudes :)
hm, har det hänt något speciellt idag? nepp. vart i stan och kollat på skor åt janina, sen fick jag veta att en kille vid namn Markus vill att jag ska färga hans hår för att han har fått för sig att jag är bra på det. hm.. ska bli kul om det nu blir jag som ska göra det ;) . Åh, oturen var med oss igår. när vi har nera med kompisar var vi hemma hos han markus och helt plötsligt föreslåt han att vi kunde röka vattenpipa! men så var det så typiskt att han inte hade nåfot folie men jaja, det skulle bli en annan gång istället!

ikväll skulle man gärna också vart med kompisar, men så måste jag skriva massa skit so! åh, det ska bli SÅ skönt med sommar lov.


sweet music.

telling someting bad?

heyhey.
även idag kommer det att bli ett 'inte-lika-långt-inlägg', men får göra mitt bästa. en andedning till det är att min syrra dampar sönder att jag bara ska göra massa saker hela tiden, när jag försöker säga till henne "jag lovar att göra det.. sen!" är faktiskt lite upptagen med bloggen, även den tar faktiskt några minuter av mitt liv! man måste uppdatera en massa, svara på komentarer, kolla in andras nya inlägg osv. men ikväll ska man vara men kompisar ifall, och gud vad trött man bli efter en utedag med skolan -och kan säga att det bli jobbigare för mig, eftersom att alla ungar kan tydligen mitt namn och frågar mig en massa saker hela tiden som tex. "kan du ta ut ditt örhänge?" som då är min töjning-

efter att Roxy berättade att hon hade haft sin smiley ganska länge endå så blev jag lite irreterade på kärringen som skulle pierca mig, ska man kanske göra en endå?

that was today

hinner inte med mer än ett jävligt snabbt inlägg. blev ingen piercing idag pga att piercaren sa att kroppen skulle stöta bort den efter ca 3-4 veckor. men tog bort dom två jag har, får se om jag ska pierca mig ngn annan stans. nu ska jag färga håret efter en riktigt kul dag på stan :) köpte ett par skor, bild sen!

lets take a look at septum!


ja, det är en nu pose jag infört (?).
var tungen att hålla för mina piercingar för att mer se hur det skulle sett ut om jag sulle haft i septum. jag får en uppfattning av att det är mer som tycker att jag ska göra i septum än en smiely. så har tänk göra vad Mitsukai sa, att jag har en fake i näsan ett tag för att se om jag vill ha det och om jag passar i det.
så tror att jag ska köra på det imorron, jag tar bort dom och sätter dit en fake i septum!

smiley eller septum?

Bonjour beau monde
ja, lissta ni ut vad som står där. Hemma idag btw, har ju vart sjuk så många dagar så skulle inte orkat med en sån här lång dag. men, imorron ska man tillbaks, och imorron ska man även pierca sig! och jag är fortfarande lite osäker på var, eller om jag äns ska göra det. vet att dom flesta tycker att jag ska behålla dom, men jag vill inte det riktigt. som sagt så har jag börjat tröttna lite på piercingar, men vill gärna ha en åtminstånde. och om jag ska ha någon vill jag inte ha på något typiskt och vanligt ställe. som labret, monroe, snakebite, tunga osv. då vill jag ha på något mer "ovanligt" och ballare ställa som då smiley, medusa, septum och sånt :) men ja, lite onödigt att ta bort dom när jag spendera ca 800 spänn på dom, men ska la kanske vara lite snäll emot mamma som vill att jag ska ha bort dom. fast åh! allt är så svårt, men ska antagligen göra en ny.. och antagligen en smiley.


hm, något av detta är det som jag kan tänka mig göra om jag ska göra en...
vilket skulle jag passa bäst i?


there, and then gone

hej guys!
hann inte uppdatera igår, men kul hade jag! var med dom vanliga kompisarna och kollade på när dom spelade fotboll mest. fast fick även en ny kompis, det var en tjej ifrån värmland som var här nera, och jag snackade rätt mycket med henne så. hon var riktigt schysst :D

just nu kollar jag på Robinson som jag missade igår, heja Jarmo! så jävla tråkigt att erik åkte ut, menmen. ska senare idag ha gitarrlektion och fortsätta på Sweet home Alabama! woho, haha.

en kul/onädig/tråkig sak att berätta, efter att ha snckat med mamma lite så har jag själv faktiskt insätt att jag inte vill ha mina piercingar ritkigt. jag tycker att det är as ballt att ha dom där, men det passar inte mig riktigt.. så jag ska ta bort dom! men, såklart att jag måste ha någon piercing (haha) så jag ska ta bort dom men då ska jag få pierca mig någon annan stans som mamma betalar. har tänkt på att göra en smiely, men har någon något annat förslag?

things that lead me to the hilt

hihi, jag är ducktig! jag lyckades faktisk komma ihåg att ta kort på det som jag köpt senast. och det var inte några billiga saker, tror allt detta har gått åt närmare 2000 tillsammas.. men aja. börjar även må riktigt skit, stockholms resan har gjort mig sjukare än vad jag trodde. har ont i halven och har spenderat den mesta av natten med att snyta mig. inte kul.

idag ska jag in till Varberg med mamma för att kolla lite på "bal-klänning". inte för att det är något som jag är super seriös med, ser det mer som en avslutnings fest för alla 9:or, men något lite finare får man la köpa.

-bild på ny töjning får ni dock senare-


borta bra, men hemma bäst.. vem vet?

home again!
nu var jag ju bårta i Stockholm ifrån måndag-onsdag, och kan inte säga mer än att det var riktigt jävla sjult kul! trodde att alla våra, nästan, 100 personer ifrån 9:an skulle vara riktigt jobbiga, men alla var lugna och tog det chill. sen var vi ju så många så jag var ju inte med alla men dom som jag var det och träffade tog det ganska lungt, och det var riktigt kul! vill flytta dit...

fick även köpt många saker, ska visa på bild imorron. hinner inte idag eftersom att jag skulle vara hos vickan ikväll för en speciell sak, som jag förövrigt råkade komma försent till, och var också i stan idag med simon och syrran (där man även fick köpt en snygg tröja på Monkey). imorron får ni se allt, får vi hoppas...
här får ni även lite grym musik ifrån mig, vilken av dom gillar ni mest?

John Lennon - working class hero


Green Day - Working class hero

fan va dagens musiker ser upp till dom gamla musikerna, jag älskar det!

awesome, just awesome

gårdagen var toppen! Dead By April var riktigt awesome live, det enda som inte var bättre live var sången, men instrumenten var.. nam! och så var ju allt gratis för mig och Andrea, hehe. sen var det ju förstårs inte så kul när jag fick vänta på bussen i nästan 2 timmar.. men men. fick sälskap av Natta på bussen hem iallafall

idag ska jag packa som fasen. men hatar att packa för jag känner att jag kommer behöva allt som jag packar ner.. men men. och så måste jag gå och lägga mig tidigt idag, eftersom att jag ska upp 5 på morronen! eller inte, jag tänker inte missa söndagsparty. jag missade robinson så tänker inte missa detta. jag kan sova på den 4-5 timmars långa bus resan istället.

vi ståd inte längst fram, eftersom att vi inte ville vara bland alla emosar som dansade emo dans, och för er som inte vet hur emo dans är så är det när man bara puttar runt varndra.


hey, have a good night

Heyhey!
ingen idé att säga vad som händer idag tror jag. men vafan, ska bli så kul så kan inte låta bli att nämna det igen, blir Dead By April ikväll men andrea! kulkul. just nu gör man iordning sig smått, och får se om man kommer att göra något speciellt innan man drar. blir lite ledsen dock att jag missar bårde robinson idag och imorron.. menmen! på måndag ska man till Stockholm så morrondagen kommer mest gå åt att packa, så bli inte förvånande om jag inte gör något nytt inlägg.


Rockfoto.nu




My new hairstyle

Hey dudes!
idag tog jag faktiskt några ego bilder som jag ska lägga upp, :O! vet, jag lägger aldig upp bilder, men om man inte bli nöjd med dom så vafan.

Idag blir min kväll 80 % plugg, har ett arbete och 45 frågor att svara på i hemkunskapen tills imorron så.. men på Måndasg blir det Stockholm! åh va det ska bli härligt, längar som fan. Och min helg kommer nog också gå ganska snabbt, eftersom att hela helgen i stort sätt är uppbokad. på fredag blir det bowling med kören, låter sådär men gratis bowling och käk säger inte jag nej till! och på lördag blir det som sagt Dead by april med Andrea och på söndag blir det att packa som fan.

men nu måste jag åter gå till mitt inte så roliga pluggande, see ya'




feeling good. too good!

i'm so happy!
Idag fick jag, som sagt, fixat mitt hår! det är klipp snyggt i en frisyr och permanenten blev bra. blev inga stora lockar som jag först trodde att det skulle bli, utan det blev mera lockar av det som jag redan har kan man säga. men det blev bra endå, förr hade jag lite upp och ner med om mitt hår vara mycket lockingt eller sådär, men nu behöver jag ej oroa mig för det ;)

-just nu håller jag fortfarande på med lite skolarbeten, och så sitter jag och lyssnar på musik i mitt gratis Spotify! hehe, min kusin hjälpe mig med en lite fuling så att jag fick det gratis. och är super glad! :D det fungerar perfect. så just nu är det mycket musik man lyssnar på. Speciellt Dead By April eftersom att man antagligen ska få se dom på Lördag! vi längar andrea-


@Dead By April


 

pain

har smått ont i huvet, hade lite feber igår, har lite feberg idag. Och det låter som att det inte är så bra att vara framför datan så det ska jag inte heller. ville bara uppdatera lite för er skull guy's<3 haha, ne men nu ska jag dra. ska bli lite exciting imorron när syrran ska klippa och permanenta håret :D

men som sagt måste dra och vila nu, så att jag kan orka med skolan imorron..


ballt, Hanna Beth har också två monroe
-antar att hon fick det from her boyfriend-

looking fore something new

hejsan hoppsan typ.
idag blev man överrastkad med ett sms ifrån mamma, när man var hemma hos kusinen när man hade kul och spelade wii, att det var kalas hos min kusin som fyller 16 idag. så det har jag i stor sätt gjort idag :) så mycket brukar jag få gjort på måndagar, inte att jag spelar wii och är på kalas med att jag inte brukar göra så mycket. vi slutar sent och har idrott sista lektion så man är ju helt slut! tror även att jag har en svag feber så man skulle ju velat va hemma imorron.. men sen har jag ju två nationella prov imorron! så vet inte vad man ska gö.. får la se om det blir värre.

snackat lite idag med syrran så på onsdag ska jag fixa frillan! eftersom att jag inte är frisör så kan jag inte förklara det så bra på bloggen så ni får se på bild sen. men kan säga att det blir lite kortare och så ska jag permanenta det. Åh jag längtar faktiskt! jag får även inte glömma nämna att Söndags party var grymmt igår.

ne nu blir det duschen. så ha det bäst!

inked

hey dudes :)
idag blir det gitarr, gitarr och gitarr. förra söndagen så blev det ingen gitarrlektion för mig så får köra hårdare idag! -låter det fel?- ska även äntligen få börja med elgitarr nu. så snart kommer jag antagligen ha något nytt att ladda upp åt er :D

just nu måste jag kolla på massa nya youtube klipp som roliga folk, tycket jag, har laggt upp. så tråkig kan jag vara! :D sen väntar jag faktiskt på att klockan ska bli 11.30 så att jag kan se robinson reprisen! missade det igår, buhu.. haha, fast kollade på American pie' 3 igår kväll/natt (?) och fyfan va roliga dom är! älskar dom filmerna sjukt.

looking good?
Denise Richards @ Kat Von D

i hate that i love you hair

Hej, jag är glad.
jag har bestämt mig! jag ska försöka behålla mitt korta hår :) och anledningen till det är två saker. den första anledningen var en bild jag såg på Pink där hon hade kort, blont, lockingt hår. riktigt snyggt! och den andra anledingen var när jag såg videon hate that i love you so - Rihanna, hon har ju också svart hår och i denna videon älskar jag hennes hår! så det jag ska göra är att klippa det lite kortare och sen fixa mer snelugg!

Rihanna - Hate that i love you





M fore Music

music on the tv! har satt på MTV just nu och lyssanar på det, även om det inte är min musik smak så är det härligt med lite omväxling! och regnet är ett stor + just nu! huh? ja faktiskt. nu när det väl regnat så mycket idag så vill jag bara att det ska fortsätta så att kvällen blir en riktigt härlig slapp kväll med godis och kompis!

-en annan sak jag just tänkte på. den nyaste friends reklamen kom nyss på och fick mig faktiskt att rysa! jag har sätt den innan, men endå så fick den mig att rysa nu.. den är riktigt bra. och gillar även "låten" som är skriven av Kent-
Friends - Hålla käften

Nikki Sixx @ Kat Von D

hey dudes!
åh, gud. idag hade man HKK på sista lektion då vi hade som ett "prov" där man skulle laga en större och svårare rätt. resultaten kan jag absolut inte klaga på med därimot på vem jag jobbade med.. andrea var ju sjuk så det blev jag, amanda och jacop kvar. och han är bara så jävla seg i huvet! han kunde inte göra något själv utan man var tvungen att säga till honom.. och det var många klanigta saker han gjorde med orkan inte dra upp dom här (+ att jag inte vill vara för taskig.. hehe).

idag var tiden gått för fort. det var 3 saker som jag bestämde att jag var tvungen att göra idag och den viktigaste saken av dom är det jag inte hunnit med. Jag var uppe hos farmor och sydde om mina byxor, nice blev dom!, jag har jag inne på bloggen och uppdaterar nu, och sen måste jag göra mitt HKK-arbete! så det är vad jag ska göra nu.

slänger in en snygg bild!

Kat and Nikki

12 mm töjning.. hot!

Hej guyes :D
en sak ska jag bara säga... håll aldrig en gymalektion för 3:or! vet inte om det är så på era skor, för er som går i 9:an vill säga, men vi måste hålla i minst en gympalektion. vistt, 3:or låter inte så jobbiga med det var något riktigt jobbigt med domma..

ifall, börja faktiskt tänka på att beställa en ny töjning. altså inte köpa en i en afär, utan beställa. min syrra brukar göra det och det funkar bra för henne, så ska bara kolla ut en bra så smäller det! kommer bli en "tunnel" som jag kallar det, eller om det heter så, vet ej.

can you be more hot?


pose is not really my thing

HEJ! :D

jag känner mig sjukt trött, och speciellt skoltrött... men det värsta är över och vecka 21 ska klassen till stockholm! ska bli hur härligt som hälst :D , om någon bor där som har lust att träffas, säg bara till! vi stannar där i 3 dar och kommer ha riktigt mycker fritid :)

haha, som ni kan se har jag en ny visnnings bild. men jag kan klaga på hur mycket som helst på mina bilder men en sak måte jag säga. vet inte om någon tänkt på det men jag tycker att det ser ut som att mina piercingar är snea, men det är dom inte. den senaste har inte äns läkt en så den är fortfarande röd och lite konstig.. men får la se om jag någon gång kan bli så nöjd med en bild på att jag byter, jag blir i stor sätt aldrig nöjd med bilder på mig så, händer kanske aldrig (?).
men nu blir de mycket slö ifall, och mycket musik :*

-Lyssnar på The Almost - Say this sooner-
älskar låten
-och även-
Underoath - Too Bright To See Too Loud To Hear

sjukt snygg video för övrigt

Mr none of the beautiful clothes

Heey guy's :D
usch, sicket jobbigt idrottspass! hade någon slagt konditions test där man skulle springa runt massa koner på 12 min.. 12 minuter! och jag har verkligen en av världens dåligaste kondition.. men jag är stolt för det, cuz' the music is my thing!
anyway, så efter att jag har kännt mig ganska nyttig och sprungit mycket så ska jag avsluta kvällen med popcoren! namnam<3

-en bild på min nya shorta jag köpt-
för er som vill veta, köpt på JC herravdelning



you will laugh

hey everyone'
 jag vlev faktiskt lite besviken idag. Dick skulle igentligen vart över så att jag kunde börja lite lite mer elgitarr, men så blev det inte av. så får vänta tills nästa söndag :'<

posetivt idag? Söndagsparty, myckat plapp, mycket gitarr (endå), men framför allt Söndagsparty! haha, älskar det verkligen. men det är mest för att Philip och Fredrik är så jävligt underbar roliga! var berädda på att jag antagligen kommer att skriva om söndagsparty varje söndag..

The Pianist blev även klart nerladda så har sett den idag. åh, den är så bra! känns konsigt att jag inte sett den fören nu, eftersom att den tydligen är en riktigt käns film. men om någon skulle vara som jag och inte har sett den så säger jag se den! älskar den redan.


Philip och Fredrik* hihi

digga till dansband?

hej, har presic kollar klart på robinson och ska nog faktiskt göra mig ording för att sova. jag äälskar att sova varje kväll som jag inte har något att göra tar jag chansen att gå och lägga mig tidigt!

idag var jag iväg med andrea och kollade på bal-klänningar. men om jag ska vara ärlig så blev det inte så mycket sånt, haha. jag köpte istället en shorta (ska försöka visa bild imorron) och vi kollade på Scotts och Larz Kristerz. haha dom var på Kungsmässa där vi "shoppar" så vi passa på att kolla ;D men kan inte säga att jag tycker den musiken är så bra...

men nu vardet nog snackar, väntar på att The Pianist ska laddas ner klart :D
-den verkar riktigt jäkla bra-


its all about rock. rock and metal!

looking good trace

bakfull?
haa nej, igår var en chill kväll. drack inget men träffade lite folk som gjorde det, haha och fyfan va roligt det är att snacka med dom! hände bårde roliga och tråkiga saker, och en väldigt hämsk sak. fick nämligen se min kusin vara med i en mycket hämsk moppeolycka.. som tur va hade han hjälm. annars vet man inte hur det hade gått.. får höra med honom hur man mår idag, ska bort på kalas hos honom så.

loggade in på min myspace idag och såg att Trace hade langt upp nya bilder på sig själv (haha låter som bdb?) en bra sak är att han har tattuerat sig mycket, och även i ansiktet! men jag blev lite ledsen när jag såg att han tagit bort nästan alla hans piercingar :( som ni kan se på bilden har han bara en kvar i näsan. Men du är snygg endå trace<3


RSS 2.0