Michael Jackson - This is Ithallo!
igår var man och såg 'filmen som alla snackar om', This is It! filmen handlar om Michael Jacksons sista show kan man säga. och ja, filmen va fräck! älskade och se alla live framträdanden och höjdpunkend på hela filmen var att se gitarristen dra alla solon, hon va het kan man säga! grymt bra va hon verkligen! dock så var detta kanske bara en fjärdedel av hela filmen, och jag är ledsen MJ, men resten var rätt trist. sen började ju filmen 20.45 också så jag blev rätt trött snabbt. men trotts allt detta så ångrar jag inte att jag såg den. filmen hade även en grymt bra start då dom interjuvade folk som skulle på intagningsprov som dansare för MJ, det va rätt häftigt faktiskt. alla började gråta när dom berättade vad Michael Jacksom betydde för dom.


maybe God does not exist to you because you wount let Him show you

hejsan!
känner ni också att jag på något sätt börjar komma tillbaka till bloggen? känns skönt faktiskt! fast ett inlägg varje dag kan man nog inte tänka sig, haha. och sen är jag också jätte ledsen för att jag inte hinner kolla egenom allas nya inlägg.. blir så när man nästan aldrig är inne och kollar och helt plötsligt är det '100 olästa inlägg'.

igår vaknade jag upp hos amanda (sov hos henne) och åkte sedan ganska tidigt hem till mig för att hon skulle bli klippt av min syrra. efter det åkte hon hem, så jag passade på att spendera dagen framför datan och bara ta det lungt! på kvällen när jag satt ensam i mitt rum så bestämde jag mig för att sätta på The Passion of The Christ. Jag älskar filmen. visst, dom flesta säger "åh den är så hemsk" och jag kan inte säga något annat än att jag håller med. men jag ser den ju inte för att den är hemst, utan man får tänka budskapet med filmen. dom som bara ser denna film som 'hemsk' lär tycka att jag är dum i huvet när jag säger detta, men jag tycker att den är underbart vacker! och något kristen måste jag ju säga att jag är (även om jag inte beter mig som än, och även om jag inte tror på allt), så skulle jag ändå vela påstå att jag är lite kristen.

 


jesus, i'm ready to come home

heey!
vill börja med att säga att det är kul att folk uppskattar min lilla klubb på facebook! men nu vill vi ju verkligen att dom kommer också. och meningen med allt är att bjuda in så många som möjligt och sena sicka detta till dom så att dom verkligen ser hur många som vill se dom! om vi skulle få upp till ett stort antal vet jag att vi kan lyckas, samma sak har nämligen en annan facebook gjort och lyckades mycket bra man jag säga. så om du är medlem, bjud in alla dina vänner, är du inte det, bli medlem!

idag har jag träffat kompisar som jag inte sett på länge. det var faktiskt trevligt! men bestämde att kvällen skulle bli hemma med mys! imorron ska det tydligen bli stor städning, och har även tänkt att lääsa mycket imorron. just nu läser jag män som hatar kvinnor, efter bara 66 sidor är den sjukt bra!


här har ni en bild där ni ser lite hur mitt hår är nu. blondare, eller hur?


underaoth - Some Will Seek Forgiveness, Others Escape

Så jävla vackert. På sitt sätt.


P.S
jag har skapat en grupp på facebook som går ut på att försöka få Underoath att komma till sverige under 2010!
blir gärna medlem, för jag vet att om vi blir tillräckligt många så kommer dem hit.
gruppen heter:
"vi som vill att UNDEROATH kommer till Sverige under 2010 [bli medlem!]"


more of Bring me the Horizon

heey!
lite kul är det. i ena inlägget säger jag att jag antagligen inte kommer att lägga upp klippen ifrån Bring me the Horizon på youtube, och sen i andra så ska jag lägga upp dom!
and btw så är mitt hår mycket blont nu! har även en ny idé till min frisyr. vilken är svår att beskriva så här så får försöka förklara någon annan gång!


p.s
lyssna på August Burns Red's nya album ifrån iår. i love it<3Bring me the Horizon @ Brew House 17 oktober

heey!
kom förbi här för att uppdatera lite. kan berätta att allt går fint i skolan! och sen så var jag ju såkler iväg på Bring me the Horizon i lördags (17 oktober) med Jessica och hennes kompis Martina. träffade även lite då och då andra som jag kände där, blev till och med förvånad över att träffa vissa där. men grymt underbart var det! fick många bilder, och lyckades även spela in en del. tror dock att jag kommer behålla dom här filmerna för mig själv, kanske att dom kommer upp på youtube någon gång och om det gör det lovar jag att lägga upp det här! jag har mycket att berätta om den kvällen men för att göra det kortfattat så kan man säga att jag kom upp på scenen, fick pussa Oliver Sykes på axeln och fick i stort sätt ligga på honom.


idag hade vi skolfota i skolan. awesome var det! det var inte dirket någon vanlig fotografering, nejnej. vi hade en privat fotograf där som tog snygga ensam bilder på oss! jag hade med mig gitarren och posade med den ;)

ikväll ska jag ta det lungt har jag nog bestämt. hade gärna hittat på något men ar haft huvudvärk hela dagen så tar nog det lungt ikväll och njuter av att det nu är höstlov <3


"tror att jag ska byta glödlampa idag. vet att det inte är säsong för det men det skiter jag i"

HAHA älskar helt seriöst snubben!


ADEPT - Shark! Shark! Shark!

jag gillar. dom är bra. taggar inför lördag. fan va det ska bli bra.
ville bara ladda upp en grymt bra låt och grymt snygg video


RSS 2.0