17 oktober, here i come!

heey
ville bara komma förbi och uppdatera lite, och även passa på att säga att jag bara bli blondare och blondare. kommer berätta lite senare vad jag har för planer med mitt hår, för än så är jag faktiskt lite smått osäker.

denna helgen har vart, hm vad ska man säga, inte den bästa? visst, jag fick träffa underbar andrea som jag så saknat men på fredags kväll fick jag feber och vaknade även med det på lördagen. så då var bårde dom dagarna borta. idag ska jag träffa amanda men det lär ju inte bli så jätte länge. åhhh, alla måste hålla med om att man saknar lov något så enormt?

innan jag går till amanda vill jag även medela att biljett till Bring Me the Horizon är beställt till den 17 oktober!
det blir awesome.


rock n roll baby!


man känner sig lite tyvungen att uppdatera om detta. men jag har skaffat en egen dator! okej, dom flesta har redan det sen långt innan, men vi har haft en tillsammans i familjen. men igår så fick jag en egen liten, söt bärbar dator :) me happy!

jag har ju vart iväg ifrån bloggen nu. jag kommer nog inte vara här oftare efter detta, men jag kan ifall uppdatera er lite om vad dom hänt det sista! Båda dessa senaste helgerna har mest spenderats med Amanda och Timothy :) -fast igår var även Joakim med- det har vart mysigt vill jag säga! trivs verkligen bra med dom människorna! hade även studiedag Måndag-Tisdag nu då jag på Måndagen inte gjorde ett skit, och på tisdagen var just med Amanda, Tim och Jocke och kekade chokladbollar :D
just nu är jag själv hemma en Lördag, mmh kul, och kollar på Männ som hatar kvinnor. en film som jag verkligen tycker är bra! älskar den. även om den är riktigt hämsk. ne så nu får jag fortsätta kolla på filmen :)
ha dt bäst alla<3

in love? well, then i hope you feel it now..<3


Underoath - a boy Brushed Red living in Black and White

skulle egentligen vart i tyskland denna helgen, men så blev det inte.
istället blev det en helg med amanda och tim,
inget jag ångrar kan man säga :*


back for a while

hejsan.
hm vad ska man säga? blivigt mycket lite bloggande märker jag. men ni är ju vana vid att jag är lite upp och ner när det gäller hur mycket jag uppdaterar. men allt i skolan går bara bättre och bättre och man lär känna fler och fler :) i fredags var det tex fest med några ifrån klassen! awesome var det :D

nu ska jag fortsätta lira lite gura. får se när jag uppdaterar nästa gång...


RSS 2.0