lost in a dream

hey guy's
åh vilken dag.. haft "utflyckt" men skolan i dag så vi har vart grupper ifrån 0-9 där niorna är gruppledare och åttorna håller i stationer. så vi har gått runt i nästan hela åsa i denna värmen och jag tror jag DÖR! visst, vi slutade runt 12 idag men när jag kom hem satte jag mig i solen och sen var det så varmt så jag gick in och somnade och nu har jag vaknat och är riktigt jäkla trött.. vill bara sova :<

btw, idag är det valborg så man kan ju inte sova bort hela dagen! ska ner till stranden ikäll men kompisar och kolla på en brasa, så får man se vad som händer sen :) så får nästan ta och börja göra ording mig nu. ska nämligen också kolla på en tysk film som jag fick av min lärare idag (läser den boken.. på tyska!)

pöss alla<3

just so fucking amazing!

åh, jag hatar när jag bara fått skrivigt ett kort inlägg.. vilket det har blivigt dom senaste gångerna. och kommer bli idag igen! anledingen till detta är att vi har så sjukt mycket plugg, så allt jag gör nu på dagarna är att plugga (tur att det är sommarlov snart!).

för att underhålla er lägger jag upp en sjukt fin låt.
The Almost - Amazing, because it is



Aaron Gillespie, we love yaa

Angelbites

Hey lovers.
känner mig så stressad över skolan så att det inte är sant. det så så många stora saker som ska in samtidigt som vi kanske haft en och en halv vecka på oss? har i alla fall blivigt klar med en av dessa jobbiga sakerna, och det känns riktigt skönt.

vet att ni har velat se hur det ser ut nu nät jag har piersat mig igen, och det ska ni! men jag sa också att jag skulle ta nya egopic idag, men orkade inte det och duschade så tar en bild som jag tog samma dag, tror jag, som när jag tog det. därför är det kanske svullet och rött på bilden.


och var snäll emot mig, för antar att dom flesta av er vet att jag HATAR att visa bilder på mig

radio rock

Göttgöttgött.
har vart en hyfsat chill dag. började med att jag sov läänge. sen efter att jag gjort mig iordning mig smått så fick jag fortsätta på min svenska berättelse som ska vara klar på torsdag, och sen vart i Gbg och hämtat elgitarren! snart kommer jag lira elgura på allvar. har tänkt avsluta dagen men Söndags party! altså en hyfsat chill dag ;)

igår kväll var jag och såg The Boat The Rocked, och om ni gillar rock säger jag: SE DEN!
själv älskade jag filmen, även om det typ inte hade någon handling direkt så älskade jag den.

bild på nya piercing kommer kanske imorron, är inte så pigg på egokort just nu





bio, cozy!

heey guys
blir ett snabbt inlägg idag för ska snart iväg. och vill ni veta en rolig sak? jag piercade mig imorse och mamma blev inte sur! :D haha, eller kanske sur men inte arg, så den kommer stanna där den är. så det jag ska göra nu är att se på bio med vickan. ska göra iordning mig nu så blir inte att skriva något mer just nu.

så ha det, pöss


så numera har jag två monroe som Trace<3

what should i do?

i'm happy! and i'm sad :<

ska man ta dom bra eller dåliga nyheterna först? lika bra att börja med dom dåliga. det är så att jag har tid för piercing imorron, men pappa har "vanat" mig för att mamma kommer bli riktigt arg. finns massa anledingar till att hon inte borde bli det men ingen idé att ta upp alla dom. han bryr sig inte om att jag gör det, men eftersom att vi ska lossas som att jag gjorde den i Göteborg själv så kommer han inte att kunna försvara mig.. men vet inte vad jag ska göra, snälla hjälp? tycker ni att jag ska göra det eller att jag ska vänta? deom bra nyheterna är att jag fick en ny gitarr idag! :D så just nu har jag 4 gitarrer hemme (en är inte min) och på söndag kommer jag att hämta den elgitarren som jag ska låna, som jag inte hämtade i Måndags. då blir det 4 gitarren, 1 elgitarr, ett piano, ett trummsett, en fiol och ett munspel hemma. snacka om att vara in love whit music<3 (det är ju bara jag som spelar instrumenten hemma) även goda nyheter är att jag ska vara med vickan ikväll. hon är ju faktiskt en av mina bästa kompisar, men vi träffas aldrig..


gamla goa Timo Räisänen

brillor is hot ;*

PANIK!
jag inte orkat att vara inte på datan på ett tag, har haft så mycket annat att göra. men nu ska jag färga håret sen blir det kanske lite plugg eller något. är jäkligt mycket skola just nu.
men här får ni cp bild på mig sen måste jag dra! bye sweethearts<3


här ser ni mina nya brillor! haha

always look on the bright side of life

först vill jag bara säga förlåt! antar att ingen fattar, men menar med att jag inte vart så aktiv inne på bloglovin' och inte sett era uppdateringar. och så orkar jag inte läsa alla när jag loggar in och det står "32 olästa inlägg". men ska bli bättre

Idag så åkte i iväg med kören för att sjunga som underhållning på ett ställe och få pengar för det. blev jäklig glad när jag fick höra det men tyvärr så blev jag lite besviken när vi fick veta att pengarna skulle gå till en resa som vi ska göra -nämligen till Liseberg- och då tänkte jag bara VAFAN!? jag kan åka till Liseberg när jag vill på sommaren.. jag skulle häldre tagit dom 100 kr själv som det skulle blivigt var och stoppat dom i min egen ficka!

aja, det här fick bara bli ett litet snabbt inlägg pga att jag har så jäkla mycket annat att göra. håller just nu på tex men mitt HKK arbete och jag måste se till så att det blir bra.


 an ego-pic



God forgive me, i love Howlin' Pelle!

hey all of ya'
jag är jäkligt gald att jag gjorde det är inlägget på morronen istället för på kvällen, för jag hade inte äns på tanken på att jag skulle missa Söndagsparty med Philip och Fredrik där Marilyn Manson var med. förts visste jag inte att han skulle vara med, det enda jag tänkte på var att philip och fredrik är jäkligt roliga, men oj hur mycket bättre det blev när jag fick reda på ca 5 min innan det skulle börja att manson skulle vara med! haha, och det var också riktigt kul för han måste tro nu att vi i sverige är dumma i huvet.. HAHA! att Howlin' Pelle (Per Almpvist), Sångaren ifrån The Hives, skulle vara med och sjunga gjorde verkligen min dag! jag älskar grabbarna ifrån the hives! (även om det var ett tag sedan man knarkade deras musik men..)



idag var man ledig, studiedag, som jag har tänkt tillbringa inne i stan där jag ska köpa en ny svart ögonskugga (min suger!), hår färg och kanske någon svart kofta! och på tisdag får jag min månadspeng så bår bli jag rik igen!
haha

Misery Signals

hej snyggingar!
jag gör detta inlägg så otroligt tidigt, tycker jag ifall, för att jag kommer ha så mycket att göra idag. tror inte äns att jag kommer hinna göra detta inlägg ikväll. eller så mycket är det inte, och jag behöver inte göra inlägget såhär tidigt, men vid 3-4 börjar min gitarr lektion. och sen brukar hålla på läänge. sen ikäll ska jag åka in till Göteborg för att hämta en elgitarr och förstärkare som jag ska få låna av min pappas kompis :) det ska bli nice.

jag känner mig sjukt tråkig som äns lägger in detta video klipp (eftersom att den bara är en enda bild hela tiden, haha) men den låten har typ bara funnits på min mobil utan att jag tänkt på det, och har börjat lyssa på den lite and i like it. så för att ni inte ska behöva klicka upp en youtube sida gör jag den enklare för er! snäll är jag


Misery Signals - Ebb and Flow





tonight i'm gonna get high on music

well well well, what happens today?
jag har så tråkigt så jag tror jag får spasm eller något.. hade bestämt att jag skulle åkt till en kompis vid 4-5 för att sova där hos hennes mamma, och saken är att när hon är hos sin mamma får hon inte göra något så jag tänkte sova där för att göra henne sälskap. sen får jag ett sms av henne vid 3-4 där hon skriver "jag orkar inte vara med någon ikväll för att jag är så trött efter att jag jobbat" (hon gick upp typ halv 5 för att hon skulle jobba.. men endå). så hela min dag är nästan förstörd. det som var + idag var att solen sken som fan och jag har typ solat hela dagen så att jag har fått lite färg! man måste ju börja tidigt ;)

ikväll blir det istället påskmust, massa popcorn och robinson! asså, jag tror inte att jag kommer att kunna missa någon avsnit nu när jag väl kommit in i det! och jag hejar, såklart?, på Erik Billing i blåalaget med piercingarna och allt. har lär komma lååångt.


Bring Me the Horizon<3

love of tattoos

Hey guys
 Åh vad härligt det ska bli med helg. även om det alltid är det så är det extra skönt när man haft lov i en vecka och sen haft skola i en vecka, det är också riktigt skönt men tanken på att vi faktiskt är lediga på måndag. yes! och ska även inhandla någon elgitarr snart så att jag kan börja små lira lite på det också. var faktiskt lite osäker på det här med att jag måste börja med elgitarr med nu vill jag det som fan!

Gud, det räcker med att jag kollar snabbt på bilden så blir jag så jäkla sugen på att gå tattuera mig! only 2 years left..
har i stort sätt redan börjat planera hur jag ska tattuera mig! haha, det kommer antagligen bli hela höger armen full.. namnam på det! och den aldra första kommer att bli en rock pinuppa på högra underarmen! :D


snygg brun?

i guess it will be Rytmus?

exciting exciting exciting!
Idag slutade jag tidigare (hade ingen HKK) så jag var hemma runt 13.00, just i tid tills posten skulle komma hem. även om det bara va "förhandsbesked" (altså att jag se vilken skola jag kommit in på med betygen ifrån HT-08) så var jag så.. nervös? :D jag ville väldigt gärna komma in på Donner -eftersom att det känns som att den skolan har exakt det jag behöver: olika och annorlunda stilar inom musiken- men när jag fick se på pappret såg jag att jag var reserv där på skolan.. men jag kom däremot in på Rytmus som är mer utav en "rock" skola. jag är jätte glad för det, det enda problemet är att jag inte spelar elgitarr utan ackustisk, och på den skolan undervisar dom i elgitarr. men tror inte det kommer vara något alvarligt problem. så antar att det får bli elgitarr nu i framtiden!

jag räknade ut att jag ligger ca 85 poäng ifrån den som hade lägst poäng som kom in på Donner, och jag har chansen att höga mig i många ämnen så denna sista terminen blir det STORT fokus på skolan. ska nog till och med nu börja men lite saker till skolan, som att forsätta med mitt HKK arbete.


it only rock'N'roll..

just you and your hands can make music

Hey all you Hippis out there!
alla haft en bra dag? Great! själv är jag toppen glad (även om vi börjat skolan idag igen) eftersom att imorron så kommer vi att få reda på vårt preminilär(ingen arning om hur det stavas) -intaging till gymnasiet! Åh, även om det inte är det "riktiga" så är det endå så spännande. hihi, jag är lite barnslig av mig.

helt oförberäd själv så fick jag en ny video när jag spelar gitarr, så njut!
-blev lite konstigt slut menmen-


what a day, what a night..

bajs på bilder i inlägget under..

jaja, igår vad det en kväll men väldigt många blandade känslor och blala. men idag får man väl "gott göra det" men att keka på pizzar och bara chilla :D jag går verkligen super sugen på pizza.. namnam! (i like that word "namnam") just nu känner jag att allt går veldigt segt, kom hem ifrån en kompis som jag sov hos (och för att säga lika med om"blandade känslor, kan jag säga att hon försökte strypa sig inatt..) och nu orkar jag inte göra något, är så jäkla trött! sov inte så mycket inatt direkt.

men istället för att snacka om massa tråkiga saker så kommer en låt,
the almost - Amazing because it is.

some things can really undo..

heey typ
har precis vart och kekat lite påskmat hos farmor med mamma släcktingar, haha och man har alltid lika kul men dom, älskar deras humor! har faktiskt ganska kort om tid, ska iväg och vara med kompis när som helst nästan, så blir inget stor inlägg.

i stor sätt så är det ända som jag har att berätta är att jag har klippt mig.. ganska kort. och jag ser inte bra ut i det! eller alla andra tycker det, men inte jag. anledningen till att jag gjorde det är egentligen lång, men för att göra en lång historia kort så vart mitt hår bak på huvert och det på vänster sida inte lika långa (varför är det som är den långa historian) så min syrra klippe så att allt hår (utan det lilla på höger sidan) är jämn långt.. japp.

-här på bilden ser ni ganska bra hur det blivigt..
nu är det bara till att spara långt


concerts in sight

GLAD PÅSK!!
.. var bara tvungen att säga det.

Igår sov jag som sagt över hos en kompis, det va jätte mys. och det var jätte mys på morronen också! haha, vi målade på ägg vid frukosten, och sen gick vi ut i det underbara vädret och lekte med hennes små syskon :D haha vi lekte typ kurra-gömma och sånt.. älskar när man kan få vara barn igen för en stund! idag blir det antagilgen att leta/få påskägg (och pengar, mhaha) och sen några gästen ikväll eller något, får se om jag hinner med att vara med kompisar på stranden lite ikväll och mysa ennu mer!

och gud vad jag blev sugen på att åka på konsert när jessica frågade om jag hade lust att följa med på Adept eller Underoath, inget som är säker direkt, men sugen blev ja!



"good god, if your song leaves our lips"

hello sweet hearts
 sitter här och sjunger med på massa underbara låtar. laddade faktiskt även ner några 'The Almost' låtar igår, och än så länge har inget hänt! gör ett inlägg ganska tidigt idag och det brukar jag ju inte göra, men ikväll kommer man att sova över hos en kompis så då skulle jag inte haft möjlighet till att göra ett inlägg på kvällen ;> hihi, och idag fick jag även tagit några ego bilder och min ursäkt till att jag inte gör det så ofta är att om man se ut som jag gör på kort vill man inte lägga ut bilder på sig själv... fast vill inte ladda upp en av bilderna ifrån idag :* hihi så får en annan bild. (min syrras spegel så klaga ej på att den är så kladdig)


the almost, almost too good

hallo gangsta'
en kul nyhet som jag faktiskt kan berätta är att jag nu har en ny töjning som är svart med ett körsbär på (12mm), is it not sweet? har börjat märka att jag nästan aldrig laddar upp bilder på mig, och på visningsbilden ser man kanske inte så mycket, eller? men senast jag tog bilder blev allt så fel! visst dom blev bra på mig (hehe) men ljuset va så dåligt så antingen såg man inget eller så såg det ut som att det var riktigt dålig bildkvalite.. men imorron lär jag göra ett nytt försök!



Detta är faktiskt en riktigt bra låt med The Almost, finns låtar jag hört med dom som jag inte gillar alls, men denna gillar jag skarpt! har inte lyssnar på dom så mycket heller, men vad jag vet är att sångaren i bandet nu mera sjunger i Underoath (om han inte sjunger i båda fortfarande, i dont know, som jag sa vet inte så mycket om dom) åh, vad man blir sugen på att ladda ner låten.. men vågarn man?

The Almost - Say this sooner




easter is here!

hey all cool guy's
blev inget inlägg igår, men orkade verkligen inte! fick lite huvudvärk också.. åh, denna huvudvärk! hatar den.. men ja. vad som kommer att hända idag, hm, ska till "ku" ikväll och kolla på film ifall, hehe, det blir säker mysigt... sen kanske det bli kompisar på kvällen vet inte riktigt.

men imorron, tror jag, börjar ju påsken! hihi, inte för att man har planerat något specielt, men man får ju godis och pengar och mer roliga saker! yäääh! någon annan som ska gö något spännande på påsk? för jag själv har inget spännande inplanerat.


åh, gillar denna låt så mycket! en väldigt gammal en, men tror inte man kan låta bli att gilla den.

piercing your face, and make it look good!

hey again
jag började fundera på en sak, i lördags kom en kille fram till mig och frågade om jag kunde köpa cigg åt honom, och det är inte första gången det händer. och så är min fråga, ser jag äldre ut än vad jag är?

haha, detta blir bara en liten snabb frågestälning, kul att veta vad ni tkr ;)

Idag fick man se mycket nålar och blod! haha ne, men man fick se en lån genom navlen ifall :) va nämligen med en kompis (amanda) som skulle pierca sig idag, och jag var den enda av 4 som vågade kolla när hon skulle göra det, haha. killen som skulle pierce henne va grymt ball btw. älskade alla hans svampbob och family guy tatueringar! han hade även piercingar på alla ställen man han ha det i ansiktet också, fast så långt kommer jag nog aldrig gå. åh även om hon inte mådde så bra efter det, så längat jag så mycket nu efter att jag ska få pierca mig igen! åh, men Fredagen efter lovet (har även lov denna veckan, woho!) ska jag få göra det. Älskar dig pappa<3


även denna snyggingen har två monroe

August Burns Red

hallo my lover's
 känns inte bra, inte bra alls. har nämligen en sån jäkla mensvärk! hehe, kanske inte så intressant för dom flesta, men så här ont brukar jag faktiskt inte ha! Blir till och med så att jag skippar kompisar ikväll för värken (och för att om jag är med 2 spc. personer så kommer jag får pms som fan! haha).

sitter även och kollar in några band som ska till metaltown, som jag inte känner till. shit, det är mycket scream och sånt, och visst jag gillar det väldigt mycket om man blandar med en snygg vanlig röst, men det låter rätt ok endå. August Burns Red va exakt ett sånt band.


kolla gärna på Länken på deras namn för en låt av dom.


summer love

Hey babes
har precis kommit hem ifrån att vart med en kompis på stan lite, och måste bara nämna vilket sjukt underbat väder det är! Jag kunde tillochmed gå runt med bara min skinnjacka men ett 'linne' under. (visst det blev lite kallt mot slutet, menmen) man känner verkligen att sommaren är påväg!

vet dock inte riktigt vad jag ska göra ikväll, det enda jag vet hittills är att det antagligen blir robinson. så ganska chill endå. fick även köpt en flytande eyeliner eftersom att min var slut! härligt, nu slipper jag sätta på svart ögonskugga som försvinner så snabbt.


blir också antagligen mycket musik av denna snygging<3

En söt tävling



har lite små segt denna fredag kväll, för även om jag kunde vart med kompisar skulle inte det vart roligare. så varför inte vara med i en liten tvänling när jag hittade en snygg väska som jag kunde vinna? Det är söta tjejen Carita som håller i den!

förövrigt, vad händer? någon som har något kul att berätta? : D



Friday night, mys!

Halloj, detta blir ett väldigt tråkigt inlägg eftersom att jag inte hinner skriva så mkt. ska iväg och sjunga sen kanske grilla ikväll! myyyyys. och skulle vilja fråga en sak.. har 10mm töjning, men syns inte så mycket. tycker någon att jag ska gö större?
 och känns lite sent, men här är några bilder ifrån Fredags.

ey, jag är ego!


haha, aw.. hur söt kan man inte va när man blir rädd för en skräckfilm?


i'm in love whit WILDA<3

här sitter jag men hårfärg i håret och ser glad ut!
äntligen får jag färga håret igen, hade ingen direkt stor utväxt men håret vart lite brun-aktigt på vissa ställen, specillet i visst ljus ;D haha. fick sluta ca 2 ½ timmar tidigare idag, för att vi inte hade någon HKK. och veckan efter lovet blir det likadant på torsdagen :). i'm in heaven, och nästa vecka är det lov! känner att ledigheterna bara blir mer och mer. jag behöver verkligen denna vecknas lov. när jag kom hem så sovnade jag i stor sätt framför tv:n, och är därför mycket utvilad nu! men usch, känns som att det är Fredag idag :(


haha, älskar bilden på bäbisen<3
om någon säger något tasktigt om henne dödar jag er!

Får bli något liknande "dagens låt"

I am whit the chagning

hello everyone
känner inte att detta med föresta-april är så seriöst för mig. har i stor sätt inte lurat någon, men har vart en dag med mycket skratt för det! har även vart en lyckad plugg dag då jag äntligen förstår i stort sätt ALLT i No (av det vi ska ha prov i). och jag tror inte så många här kan säga att dom tycket att det är lätt med elektrisitet! men jag grejar det nu! :D

... och märkte presic att youtube fuckar sig jäkligt mycket. när man ska kolla på en video är ju allt uppochner.. haha. men det går ju fortfarande att lysta på musik så vafan :).

hur skulle man kunna undvika hur snygg människan är?!
men har lite stuff med engelska att göra, ska bara skriva klart det alldra sista sen är jag klar med den :D so bye!



RSS 2.0