good times kills bad times, or vice versa?

Hey
kan inte säga så mycket mer än att detta har vart en vanlig, ganska tråkig dag med prov och sånt. men höjdpunkten på dagen va så jäkla klock ren! haha, vi hade presic haft prov och hade "arbetspass" men så orkade jag ine riktigt jobba, hade inte heller så mycket att göra, så vi satt och snacka mest. sen kommer vår lärare in, lite halv sur på att vi inte jobba, och sa:
Lärare: vad skulle ni säga om jag sa att vi slutar om 20 minuret?
Jag: vah? vad sa hon?
Janina: hon sa vad skulle vi säga om vi slutar nu?!
Jag: WOHO!
hahahahha, det va så jävla kul och fyfan va sur hon blev :'D haha.



om jag ska snacka om tråkiga saker som har hänt, så har våran gamla, gamla hund fått diskbrock(om det stavas så).
sad face x 100000 :<
För att jag älskar musik ska ni få ett musiktips

sorry, all over

Hallo all you
känner på något sätt att jag var lite borta, haha, har nog inte vart det, kanske missat en dag eller något men endå. skulle fått bilder från fredags ifrån Janina idag, men kan inte ha väntat mig så mycket mer än att hon skulle 'glömt av det' eller inte skicka dom ifall. men kommer nog ha dom någon gång nästa vecka. idag hade jag lite mer mys med släcktkalas och mycket musik som jag och simon spelade! låter alltid lika nice :)


aah, känner mig helt tom på fantasi. men vi hört ju imorron igen så det spelar ju ingen större roll. ni får ha det så gött
pöss<3

one monroe, one left.

its done, its done, its done!
haha, japp piercade mig igår. synd bara att mamma fick damp så att jag bara änsålänge har en. känner mig faktiskt lite fjortis med bara en.. men det ser ändå bra ut och snart har jag två! mohhaha. något annat som också hände igår var att några tjejor va hemma hos mig och myste! haha kolla på skräckfilm, stackars andrea :>
jag tog tyvärr inga bilder själv igår, utan det gjorde janina och dom bilderna kanske jag får imorron eller ikväll så i nästa ilnägg får ni kanske se några bilder ifrån det :) idag ska jag vara med vickan så får fortsätta att göra iordning mig!

langar en bild på piercingen och min klänning som jag köpte i onsdags!
usch, va ful bild..



it's not a house... it's a home

hejsan hoppsa!
idag har jag tänkt att göra ett riktigt kort inlägg. orkar inte skriva så mycket.. sorry(?). men kan ifall snacka om det roliga som ska hända imorron! Gissa? ska pierca mig, and i'm so happy i'm so glad! har faktiskt väntat ett tag på det nu, så då blir det goodbye med nuvarande och hello till mina nya monroe! men som sagt skulle jag göra ett kort inlägg idag så får bli bra med det här tycker jag.

laddar upp video på The Beautiful People idag, för att älskar låten och har inget annat att ladda upp änsålänge :]

hello in lingonberries coal


Hallå i lingonskolan. hehe
Händelserik dag, va mer kan man säga? i skolan var det det vanligt, blabla. inget intressant hände där med andra ord. men efter skolan idag så drog jag och mamma in till Kungsbacka så att jag skulle få min födelsedags present! nämligen att få shoppa men mammas pengar! ;D haha. blev inte alls mycket dock, 3 saker exakt. Men va tyungen att åka hem tidigare för att pappa skulle ha bilden, för en sak, och känningen jag köpte kostade ganska mycket för att vara den :>

sen hände det välfigt många privata saker men en av mina kompisar.. och det ska man nog verkligen inte ta upp i en blogg :s

satt här och väntade på att batteriet skulle laddas till kameran, men verkar omöjligt och orkar inte vänta så ni får se kort på vad jag inhandlat imorron! för jag har ju ett nytt inlägg varje dag! :D (har vart duckigt och hållt det!)
dags för nya solbrillor snart?!!<3

the beautiful people

tjaa,
just nu sitter jag och gör engelska, kan faktiskt inte säga att det är tråkigt (?!) men skulle heldre bara suttit och slappat vid datan eller spelat gitarr. Idag har det var en riktigt kul dag endå! Jag, Janina, Amanda följde med Issa för att se på en "teater" men 3-5:or, haha för att issa är ett särbarn, och det var riktigt ballt! asså kanske låter konstigt men det var inte en teater direkt utan dom spelade på egna instument som dom typ gjort själva! haha t.ex. en bas som var två skidor :D där fick jag även se sveriges största blockflöjt, sveriges ända "plopp-instrument" eller ngt, och sveriges bästa beatboxare :D (fast dom kallade det något annat med kom inte på vad det hette). så hur lyckad kan inte denna dagen ha vart?

nu sitter jag och gör engelska som sagt så hinner inte skiva så mkt mer. ni få ha en bra tisdag! YÄÄH!
p.s imorron ska jag få in födelsedags present och åka och shoppa med mamma! woho! d.s

in my head: Marilyn Manson - The Beautiful people

give peace a chance

haj alla
jag kan bara börja med att säga att jag är riktigt jävla trött! åh, åka dirket efter skolan in till Kungsbacka men Janina och dom och träffade några. och även om det inte dirket låter krävande är jag riktigt trött efter det! :< så idag ska jag gå och lägga mig riktigt tidigt. och om jag ska vara riktigt ärlig så orkar jag inte äns snacka om det... så trött är jag!

måste visa min fina tröja och mitt fina halsband och jag fick igår av Kusinen och moster :* tack! dom var riktigt snygga. men som vanligt så är jag så jävla dålig på att få bra kort, så ni då nöja er med dom här



det var faktisk lite svårt att ta på mig rygg menmen, på ryggen står det iallafall LENNON och såklart en bild på John Lennon. Åh, kan bara säga JOHAN LENNON IN MY HEART! haha, men så sant. älskar hans sätt han såg på världen och människor och såklart älskar jag hans musik.



ready for entertainment

heello my lovers
sitter nu här vi datan efter att janina styckigt hem (sov hos mig) och jag har fått duschat och klätt på mig. kvällen igår va chill, hände inte så mycket men man va med kompisar ifall! (fast på fredag ska jag ha tjejmiddag medn dom jag inte var med igår). HAHA, måste säga att jag älskar presenten jag fick, en Pikatchu! (tror jag stava rätt) haha, ingen som typ fattar vad som är kul med det, och historien är lång så vi skiter i det, men kul vare ifall :)) även om det vara var janina och issa som betalade den får jag också säga tack till Robin, Anton, Olle, Johanna, natta och carro (tror inte jag glömt någon nu.) så tack alla! <3

idag ska man ha vuxen kalas så ska göra cheesecake! åh, min favorit, älskarälskar älskar det! så idag kommer det vara en glad och bra dag gör mig eftersom jag ska få cheesecake och att jag kommer få pengar ifrån alla som ska komma! och hur tur har inte jag som ska ha två vuxenkalas? :D (ett nästa söndag) så hela nästa helg kommer gå åt att fira mig också.


har inga roliga bilder att ladda upp så får bli lite random bilder!

sweet sixteen

gomorron, gomorron
sicket härligt sätt att vakana på, mamma och pappa kommer in och sjuger för mig! alltid kul att fylla år. fast är det egentligen något kul med att bli 16? well, jag får börja övningsköra men annars ser jag inget spc. med det. kanske att det är ett seg nämre 18! :D

skulle ha nytt header idag, men vafan det blir ju helt fel.. Andrea får hjälpa mig snart hehe, det va ju faktiskt hon som gjorde den till mig. tack :*

vet inte om jag har så lust att skriva så mycket mer idag.. men om ni undrar något är det ju bara att fråga :)
idag blir det antagligen lite pary med friends!

why stay home? it's friday night baby!

hejhopp gummisnopp!
känner mig glad idag, 'även om mycket hatade Carina hade ett prov som jag va tvungen att göra idag (varför orkar jag inte ta upp), så ör jag glad för att John bakade och gjorde pannkakor till mig och sandra (kusiner)! haha! han är så söt vah :') sen så kommer det bli en chill kväll me. Jag och janina ska antagligen vara på ett sälle som heter Gränslösa. haha asså det är världens töntigaste ställe där bara typ 6:or är, men vi ska gå dit för att sponsra vår klass (pengarna går till balen). men haha, det blir nog kul att se Robin och Viktor rappa! HAHA, tror inte äns att dom kan så det bir kul!
hoppas alla får en härligt fredag, och imorron fyller jag år! hihi :*

just nu är ekar underbara Underoat - too bright to see, too loud to hear  i mitt (eftersom att det inte finns någon snygg video skippar jag det.)


it is my future

hejhej sommar! (och till alla er som läser hihi)
men seriöst, jag tror inte det är någon som inte håller med mig om det. det går ju mot sommer! eller, snarare vår men det är nästan samma sak : > det är ju bara, typ 2 månader kvart tills det är sommar så vafan!

och idag är jag också hemma. borta varnan dag från skolan hihi. men idag var det inget viktigt alls i skolan så jag kunde lika gärna vara hemma så att migrän fan kunde försvinna en gång för alla! så idag blir det bara slapp, men i helgen händer det andra saker! jag fyller 16! :D haha pratyparty med kompisarna! detta kommer bli skojsigt.
men nu ska man fortsätta med skojsiga engelska och sen blir det en härlig dusch. so have it your way (är det äns ett sätt att säga hejdå på?)


two motherfucking monroe

hey.. or what can I say?
Den här låten hörs i mina lurar just nu. underbar.. Misery Signals - Ebb and Flow ,om ni inte kollar länken missar ni något riktigt bra! love it.. Har precis börjat ladda ner några av deras album. så just nu vänat jag på att: Misery Signals skivor, Marily Manson skivor (riktigt många va det) och alla Kenny Starfigter avsnitt ska laddas ner! woho, kan knappt vänta tills allt är klart :D

sen finns det något att berätta? well, jag ska pierca mig! (70% säkert) då blir det mina två monroe. det som gör att det inte är 100% säkert är att det bara än så länge är pappa som tilllåter det, har alltså inte riktigt snackat med mamma om det. men inte nu på fredag utan nästa igen ska min pappa och syrran tatuera sig så då ville jag få pierca mig samtidigt, så pappa ska kolla om han kunde beställa tid idag eller imorron! aaaaaaah, lucky me! kan knappt vänta!



Nej, men även om jag fortfarande har ont i huvet (varför gick jag äns till skolan?!) så måste jag sätta mig här framför datorn och skriva en massa engelska så att jag kan bli klar med det.. woho, jag kommer att ha så kul, så jag hoppas inte ni blir avensjuk på mig nu :D
ha det gött.

P.S jag ska försöka göra mins ett inlägg om dagen nu, får se hur länge det håller! D.S

what a beautiful weather..

Tjoo alla.. fyfan asså!
gårdagens kväll var inte så lyckad. visst jag färgade om håret så att även det lilla turkosa mamma (denna gången fick mamma färga fåret) hade missat blev fägat svart, men jag fick också ett riktigt migrän anfall! usch, så idag vaknade jag och mådde lite illa så jag stannade hemma idag. och ohjaa, härligt att vara hemme även om jag missar några genomgångar, men vafan, KOLLA PÅ VÄDRET! det är ju sol ute and shit.. och just då ska jag sitta hemma för att migrän fan gjorde min illamående.. fuck that..

anyway, kanske ska snacka om något lite uppmuntrande också! en sak kan ju vara att det faktiskt är fint väder! det börjar äntligen gå imot vår, istället för att tiden stannar och det är vinder och snö 24/7 :)
justnu: sitter jag och läser bloggar och har gjort iordning mig halft. väntar även på att alla Kenny Starfighter avsnitt ska laddas klart! haha, men dom är ju bra :$ vill även se filmen.. får se senare idag om jag är på humör för att sminka mig och så.. för då kan jag kanske ta lite ego bilder! man ska ju passa på när man är ensam hemma, eller? ska nog ifall gå ut senare, sitta på trappan och spela gitarr med vovven.
har inga bilder för tillvfället så får bli music!
BMTH - Chelsea Smile

i'm in love whit this song..

we are going to the city!

tjaaaa föfan!
så jävla chill dag idag asså. sovmorron, början 9.20, sen vid ca 10.20 så drog alla vi som har tyska (ca 7-8 st) in till Göteborg för att se på bio. asså serisöt, fick slippa en hel skoldag för att se på bio :D helt gratis (vi ska kolla på Inkheart)

Om melodifestivalen behöver jag la inte säga så mycket, dom flesta har redan skrivit om det. men måste ifall säga att jag verkligen inte tycker att den låten var bra! menmen, man får se vad som händer.. och jag va också hos vickan igår. chill!
åh, och detta måste jag säga: för er som är intreserade, så har jag färgat helt över mitt turkosa. så nu är mitt hår helt svart igen! love<3 haha faktiskt, även om jag tror att det skulle bli riktigt snyggt när det väl skulle blivigt klart. men saken är ju den att det aldrig blev det.. och tycker det blir mer stilrent när jag bara har svart hår :) och om jag inte behöver tänka på att det slits på mycket när jag bleker det så kan jag ju använda mitt lös hår ganska mycket också! yääy, jag kan ta långt hår!
men nu orkar ingen läsa mer! haha. have a nice day<3

jag är sugen på sommar, och musik

back to you, and lets see what will happen

Hello you... again
sicken kronglig dag, och bara halva dagen har gått. först var det att man skulle vart med Janina, men, har ingen aring varför, så blev det bara inte av. sen pratade jag med vickan om att bara chilla hemma till Melodifestivalen och så skulle hon ringa mig fram till dagen men så har hon inte gjort det. och visst kan jag ringa henne, men en lördag som denna så känner jag att det inte spelar så stor roll vad jag gör :) (kanske låter lite taskigt..) så just nu chillar jag bara till massa bra musik som t.ex. Underoath. Dom är grymt bra när man börjat lyssna igenom deras låtaR!

nu ska jag fortsätta chilla på det, och se vad som händer ikväll. imorgon ska jag antagligen på ett till intagningsprov, om jag orkar. eftersom att den skola bara undervisar med elgitarr är jag inte lika sugen på den skolan..
och P.S en bild på din nya snygga skinnjacka, som jag egentligen skulle lagt in för ett tag sedan, kommer nog snart. tog precis bilder på den men så hittar jag intee sladden! damn..
mer P.S
min syrra har i stor sätt klippt bort allt slitet på mitt hår, och jag kan inte använda löshåret för det sliter med, så det känns som att jag inte har något hår längre! :( avensjuk på alla er med llångt hår..

Underoath



motherf*ucker, here i come!

JAG ÄR SUPER, DUPER GLAD!
kan någon gissa varför..? jag har bestält min METALTOWN biljet! det var väldigt osäker kan jag säga, för att festivalen kraschade med vår resa till turkiet... var riktigt osäker men när syrran sa att hon inte skulle med så tror inte jag att jag skulle haft så stor glädle av den resan så jag drar också till metaltown!

någon mer som ska dra dit som har lust att träffas? :)
han är snygg endå?!




metaltown please?!

hajhaj.
jag har i stor sätt besätmmt mig för att jag häldre går på metaltown i göteborg än på wayoutwest som också kommer att vara i göteborg. och det är i stort sätt bara för att det kommer sjukt mycket bättre band till meteltown! My favorits: Volbeat, dead by april, marilyn manson och slipknot (fast dom har jag inte hört så mycket på). sen är metal bra i huvetaget så många mer band kommer ju vara bra! och saken är den att det är 50% säker att jag kommer att gå! det ända som fattas i detta fallet är att janina (eller ngn annan men kmr nog inte bli ngn annan än janina) också ska kunna köpa en biljett. haha kan känna mig lite taskig som typ tvingar janina att fixa biljett, men hon gillar ju volbeat så, hihi :]

well, ska inte göra detta inlägg onödigt lång. kan la säga att mitt, vad ska man säga, 'äventyg' men att färga fram den rätta färgen fortsätter väldigt snart! och jag är inte långt ifrån att vara klar :) sen händer det lite skaer framöver, men jag väntar med att säga det. hihi (ha inte för stora förväntningar)
p.s LYSSNA: Underoath - writing on the walls

DEAD BY APRIL




bring it on

hey.. what up?
min blogg har vart lite halv seg det senste, inte vart så mycket kul att skriva om osv. så för att få igång med tänkte jag skriva om saker som hänt/kmr hände i helgen.

igår, fredag, fick jag förlja med min syrra till Allé för att kolla på hennes killes band typ. kände mig lite tvingad i början men dom var riktigt bra! dom körde hardcore, kanske inte att jag är så van vid att lyssna på det, men gillart! fanns några mer bra band. haha det va i stort sätt ingen som var där, kanske 20 st, haha men det va chill endå. vi åkte där ifrån ganska tidigt, var hemma vid 8-9 kanske? men det va en ganska jobbig bil tur hem. haha. vi satt 6 st i en 'vanlig' bild. simon, tobbe? (tror jag han hette han hade ngt konsigt smeknamn haha), Erik, Bollen? (ingen arning vad han hette), Malin och jag. så jag fick sitta i Malins knä väldigt ihop hukad. men fan det var en chill kväll : ) Idag var jag först med Janina i Kungsbacka. hahaha, asså fyfan va rolig den snubben var som gick och snacka as högt med sig själv och nästan sprang runt! haha. det var också chill att sitta i masage-stolarna på siba ;* men vi köpte en 'skinn-jacka' till mig ifrån H&M, då blev jag riktigt glad! :D ikväll ska jag och pappa åka och se på Dick när han spelar. antar att det blir bra det me, fast det blir ju inte alls samma slags musik som det var igår. och imorron ska jag baka och vara med vickan, för att avsluta helgen bra! hehe.
haha
jag kan inte missa att berätta att igår när min syrra kollade på ny mobil (hennes var helt sönder) så fick inte bara hon en ny utan jag me! haha var så inte berädd på det. det är ingen spc. så men den är mkt bättre än min gamla, min gamla var typ halvt borta :)) (locket till bateriet var borta så bateriet åkte ut hela tiden..)
eller hur snygg?! not.


bild på jackan kmr lite senare..<3


Timo Räisänän on wayoutwest

Hallo you
hinner egentligen inte skriva något idag. har fullt upp med att skriva so:n till imorron som ska redovisas. sen måste jag plugga till No provet som är imorron och så måste jag renskriva min praofrågor till imorron, men dom vet jag lixsom inte vart dom är... hehe. får ringa min kära kusin som har koll på allt i skolan och fråga henne vad det var för frågor!sen händer det massa andra saker idag också. eller a, men "mitt" piano ska komma idag väldigt snart och så måste vi möblera om i mitt rum och i data-rummer. nu varande data-rum ska bli mitt musikrum! haha det är jag väldigt glad för :DD

titta också runt lite på lita band soma en så länge ska komma till wayoutwest (vilket jag vill gå på!) av dom som är bokade nu känner jag bara till gamla goa Timo Räisänän, själv har man redan sätt honom live hihi :* . han är ju faktisk ganska bra, men resan av musiken är ganska konsig, men är sugen på det endå! men nu MÅSTe jag forsätta pluggplugget. så ni får ha det!
har också i nu en 10 mm tunnel-töjning i örat



in school, and learning things?

hey DUDES!
sitter i skolan och får göra ett inlägg snabbt. märkte att jag inte gjort ett inlägg på ett tag så att massa komentaren smalades på det inlägget. hehe. och så måste ni såklart få lite nytt att läsa, för annars tkr ni bara jag är tråkigt eller? :*
så har jag lite saker att berätta om... jo att vi har ett arbete som ska vara klart på fredag (eller redovisas då för en annan klass) och min grupp har inte äns börjat, och ni vet inte hur min lärare är, men om vi inte är klara på fredag blir hon läskig! hon typ smller i dörrar och blir ritkigt arg.. så är lite strässad över det. men det finns ju bra nyheter också. jag ska få ett piano! yeah, äntligen ska jag få lära mig det lite själv (får be vicka lära mig). ååh, jag är glad. men det finns mer saker som gör min glad, jag ska köpa ett sliderör och börja lära, har redan börjat, lära mig att slidea..? haha vill inte råka stava det som ett annat ord...

LÄS DETTA!
haha inte så många som kommer att bry sig men fick veta nu (vet inte hur gammal enna 'nyhet' är) att Trace Cyrus har typ 'fallit' för Amanda Jenssen! hjälp.. varför? han som är så snygg


RSS 2.0