NY BLOGG

ja. rubriken säger det mesta. jag har en ny blogg, men det är tyvärr inte på blogg.se. utan jag har tyvärr sviktigt blogg.se och gjort en ny blogg på devote.se. Varför jag gjorde en ny kan ni läsa i mitt första inlägg på den nya bloggen. skulle va jätte kul om ni titta förbi på den! <3

feelmymusic.devote.se


new stuff

hey!
Hur är det med er? Själv blir det bara bättre och bättre :) Både igår och idag orkade jag till och med gå runt och kolla på rean på stan! Fick köpt lite saker, dock var inget av dom på rea. Tänkte visa bilder på vad jag köpa:

Bild 1. Nya skor jag köpt. Inte billiga, men så värt det!
Bild 2. Ny tröja jag köpte på H&M. Tyvärr ser man inte så bra.
(har även köpt ny töjning. Svart tunnel på 14 mm)vad kom jultomten med?

Hallo!
Känns bra att börja detta inlägg med ett god jul :) Jag hoppas verkligen att alla fick en bra kväll igår och även att ni fick bra julklappar! Jag kan säga att jag är jätte nöjd med mina saker. Jag gör ju inga fina video klipp som Lisa gör ;) Men jag tänkte att jag endå kunde rabbla upp dom saker jag fick. Det blev min fina iPod Classic (som jag redan fixat in 450 låtar på, sitter just nu och lyssnar på The Chariot) bok (Bok Tjuven), godis, kudde, Gitarr-hängare, trosor, strumpor, en hårproduct som är jätte bra för lockigt hår, skit bra schampo och inpacknin, boddy butter, Drop Dead T-shirt och pengar. Tror pengarna blev sammanlagt 1400 kr. Inte illa tycker jag! Sen blev det säker mer som jag inte kommer på just nu. Fick även en bio biljett, så på Söndag ska jag och syrran antagligen på bio. Och hon har precis fått sitt körkort så vi åker in med bilen helt ensamma till stan! Blir rätt nice.

och så vill jag såklart önska er en fortsatt trevlig jul helg!

UNDEROATH - TO WHOM IT MAY CONCERN

so hold your head up high and know
It's not the end of the road
Walk down this beaten path before
You pack your things and head home
At the end of the road
You'll find what you've been longing for


jag älskar dig, så högt så du hör

Hello!
Känns det inte underbart? SNÖ! Jag har aldrig vart ett stort fan av snö, men det är för att det alltid har kommit så sent och då bara vart slask och allt det där dåliga med snö. Men nu när det är fin snö som kommer innan jul så är det ju så underbart vackert. (Det som är på bilden är vad jag såg när jag gick upp runt 10.00). Jag kom faktiskt precis in efter att ha legat ute i snön, tänkt och kollar på stjärnorna. Fatta att man längtar till julafton nu.for christmas

hey!
Just nu är min vardag rätt seg. Jag vill bara vara hemma och mest ta det lungt så mycket som möjligt nu i början, men på Tisdag händer grejer igen! Och på Onsdag, och sen är det Torsdag, och även Julafton! Åh vad jag längar! Jag vet att det är tråkigt att veta vad man ska få, men jag måste vara ärlig och erkänna att jag vet några saker. Och en av dom sakerna är en iPod Classic som har 160 GB! Shit, fatta, det är typ 20 000 låtar som får plats! Jag är glaaaaad :D Hehe, och när man hade lite lång tråkigt igår så satt man och fixade låtar till datorn som sedan ska in på iPoden! Yes!


back from hell

Hellu!
Som ni kanske kan förstå med detta inlägg, så är jag hemma! Yes! Det är underbart! Hela tiden på sjukhuset modde jag bara illa av lukten och maten. Så nu när jag kommit hem känns allt redan bättre.

Jag kom hem igår runt 12.00, och hade då vart där sedan kl 06.00 på Tisdagen. Operatioen har gått bra, och som sagt så var det miljön på sjukhuset som fick mig att må dåligt, jag trivdes helt änkelt inte där. Spydda 4 gånger en natt, och nu när jag kommit hem ha illa måendet helt gått över :) det enda problemet har jag just nu är att jag går som om jag vore 80 år! Men jag lär gå normalt igen om 5 dagar eller så. Och just det, min frisyr är verkligen något speciellt efter några dagar på sjukhuset ;) 

Det jag mer hade tänk berätta är varför jag opererat mig, jag hade något så kallt "vatten-systa" på mina äggstockar. Det är väldigt vanligt balnd tjejer och inget farligt dirket, det enda som va läskigt var att den var fylld med 1 ½ Liter vatten! Alltså har jag gått runt med 1 ½ kilo extra på mig mage. Så det ska allt bli kul att få väga sig sen ;D

Vill tacka Malin, Sandra, Michael, Simon, Mamma, Pappa och farmor för att ha haft med sig fina saker till mig när dom hälsade på! Även till mer som har ringt mig och har kollat hur det vart med mig :) Jag hade egentligen velat ta kort på det jag fick, men jag känner mig inte så sugen på att gå upp, hämta kamran och ta kort på allt. Jag kollat häldre på TV i mitt täcke och myser ;)

vad som har hänt, och vad som komma skall.

Hallou!
Här är man igen, för att återigen uppdatera er om vad som har hänt men även vad som kommer att hända. I Fredags hade vi clinic med Navid och Gudarna! Visst, inte min typ av musiksmak, men det var mycket bra! Vi hade även lucia uppvisning på Sience Park i Göteborg. (Film på det kan komma). I helgen nu var man i Göteborg hos Nicole och Elias. Det var riktigt kul! Men blev även chockad när jag vaknade upp halv 2 idag! Inte så likt mig om jag ska vara ärlig.

Nu kommer vi till vad som kommer att hända. Visst, jag brukar inte vara förbli och komma mycket här, men nu kommer jag faktiskt att ha en anledning. Det är nämligen så att redan imorron ska jag in till sjukhuset och ta massa provet och lite sådana saker, för att sedan på Tisdag opereras. Jag har tänkt berätta lite senare varför jag ska göra det.

Hoppas ni har det så bra så länge! Ni som har mitt mobil nummer får gärna höra av er där.

Norma Jean - Robots 3 Humans 0

hey!
(jag är smått sur eftersom att detta får bli andra gången jag skriver detta inlägg för att något konstigt hände förut så att allt försvann... blä)

Jag känner mig faktiskt stolt! Igår handlade jag hela 4 julklappar! Och jag tror aldrig att jag vart så bra på att handla julklappar. Och på Onsdag fortsätter faktiskt mitt hanlande. Ikväll ska familjen iväg på sin årliga "middag" som vi har. Då åker några släcktingar iväg på restaurang och käkar lite. Det är även mormor som betalar allt! Fin mormor man kan ha va? :)

Jag vill även dela med mig två tips:

1. Mycket fint samlat på en och samma blogg.
2. Norma Jean - Robots 3 Humans 0


Rytmus musikergymnasietSå otroligt vackra är vi. Älskar Rytmus. Tycker allt att ni ska trycka på play knappen och kolla på våran ensambel uppvisning som vi hade Torsdagen den 3 december! Och kan ni gissa vem som var där? Jo självaste Magnus Rosén, som är föredetta basist i Hammerfall! Titta och njut.


RSS 2.0