done..

så nu har man färgat det. och det blev inte som jag sa från början. jag köpte inga slinor utan hår färg, och det blev inte slingor utan att jag färgade underhåret (upp till luggen?) Antar att det blev skulle blivigt as bra men blekningemedlet tog slut (den var inte full från början) men jag chanskade endå att färga så det syns inte lixsom överallt. Men aja, eftersom att det inte blev någon bild där man såg alls, så har jag målat i paint på ett ungefär hur det blev!
p.s jag är grympå paint...

så man kan nästan säga att det blev såhär. Det syns mest i luggen en också lite i undehårte. men färgen är ju inte slut, det änsa jag behöver är blekningsmedel så får se om jag kanske kan fortsätta imorron?

we like?

tja alla.
fredag, och hur gött som helt! fast det är det ju alltd men men. Vad jag ska göra denna fredag är att festa lite med kompisar och sen sova oss Issa<3 ska bli riktigt gött! haha, och så ska jag vänta på att en kompis (Johan) ska ringa så att vi ska ha fyllesnack! haha men får se om jag är något full.
men a, har faktiskt inte så mycket att skriva om idag, kanske att jag ska åka in till Göteborg imorron med min syrra och köpa slingorna ? och sen ska jag sätta in dom! yes! :D hur glad som helst.

ska ni göra något kul själva idag? Annars, så kan ni lyssna på dessa två riktigt bra låtar.
Deep Purpel - Children in time

Black Sabbath - Paranoid

ops

oj, nu känner jag att det värkligen var längesedan jag uppdaterade! men sanningen är att jag har helt och hållet vart upptagen men skolan.. (och gitarr och kompisar). Men nu när det är sista terminen i 9:an så vill man ju faktiskt vara mer seriös och verkligen så bra betyd. som imorron, så ska vi matte prov! åh, och matte är just det ämnet som jag inte riktigt tycket att jag lyckas så bra i. Men jag också tänkt att plugga lite extra på No och lite HKK om jag hinner. Så fullt upp har jag verkligen ikväll. Men annars? är det någon som skulle kanske ha något exempel på något kul på Tv ikväll? Fast det lär jag verkligen itne hinna när jag tänket efter... Ska kolla på Andra Avenyn nu och det är ju 45 min så a.... ÅÅH VERKLIGEN FAN! hatar skolan, hatara att det är så mycket press, och hatar min skola och längar till gymnasiet (även om det är mer plugg där?) men det kommer att bli så härligt att komma in på en skola där folk har samma intressen som än själv.
Det är ingen, och även om jag ungmås med många, så är det ingen som är lika intreserad av musik som jag. Så längar gör man ju...
Men en bra sak är att jag har hittat en snygg bild men turkosa hår! även om jag bara ska ha slingor men aja. asså den här bilden tycker jag är riktigt het! Så det får kanske bli något liknade det här. Skulle faktiskt kunna tänka mig att ha det nästan hela hårat turkost (som på bilden) men frågan är om det går att färga över svart? hm, får fråga syrran som nästan är frisör. Men nu blir det Anda Avenyn och sen plugg så ni får ha det. Puss<3

my brand new... jeans?

igår var man som sagt på kungsmässa men andrea lite. Efter det så täffade jag Issa, Carro och Rasmus på kungsmässa så när andrea gick hem var jag me dom. Dom väntade på janina som skulle komma hem ifrån ett ställe ifall, men hon skulle inte komma fören 4 och klockan var typ 12 så vi väntade fan as länge på henne! och undertiden så täffade man t.ex. Natta, Becca, Sara och Beccas och Saras killar (vettifan vad dom heter?). Men ifall så vi fick ta bussen hem som gick 16:45 och sen stack jag hem för jag var riktigt jäkla trött... Men ifall, jag fick köpt lite den dagen! Jag köpte:
* jeans (tara)
* T-shirt (Gina)
* halsband (Glitter?) om den heter så.

så ngt blev det ifall! och jag är nöjd!
kanske inte dom bästa bilderna, men här har ni byxorna och T-shirten.
(som ni kanske ser så är byxorna höga i midjan!)sommar, please?

Tjatja dudes.
Imorse när jag var ute och gick med min hund, Wilda, så kom jag på hur mycket jag egentligen längat till sommaren.
När jag gick i solen så tänkte jag på hur varmt det är och att man slipper sommaren och hur lättkladd man kan gå och ååh! aalt det bra. Att man kan sitta på stranden på kvällarna med kompisar och chilla och allt. Festivaler, massa sommar hits, och kanske bli att man ska gå på Gothia Cup "Discot"! haha, men dt blir nog kul.
och idag ska jag till Kungsbacka på morronen och kanske träffa andrea lite? och sen när jag kommer hem och jag faktiskt tänkt läsa i en bok som vi MÅSTE läsa i på svenskan.. och den är verkligen inte rolig. Om jag säger att ett kapittel handlade om en sköldpadda som skulle gå över vägen typ, så fattar ni nog? Men den måste jag ifall läsa, även om jag helldre läsen den Brisignr (tredje boken på "Eragon") som jag typ älskar. haha, och dom andra två (eragon, Den Eldest) är också skit bra.

Men nu hinner jag inte skriva så mycket mer. För nu ska jag åka till Kungsbacka! men vi hörst nog senare ikväll.
Byebye<3

My Bob Dylan<3


Metro Station

nicce and hot guyes! (eller bara han till vänster)
tråkigt nog så går det inte att "bläddra in" deras låtar ifrån youtube. så ni får kolla på Länken på en av deras riktigt bra låtar!
http://www.youtube.com/watch?v=BS3m2vyaCpI&feature=channel

Men idag har jag hunnit med... hm, att göra kakor! haha. Dom blev riktigt goda, men bara lite för tjocka. hehe.
och får se vad som kommer att hända ikväll, även om man ringt runt like a crasy bitch så har man ändå inte fått tag på någon! riktit irreterande. men det kanske finns något annat kul på tv ikväll eller något? någon som har en idé? SÄG GÄRNA TILL!

men vafan ,nu ska jag knarka musik! <3Yees!

demostration! imorron (fredag) ska våran skola demostrera för att vår komun tvingar våran sjukt bra kock sluta!
det är helt sjukt, dom är avensjuka på att han är för bra och kommer då på små saker för att kicka honom!
men han är bra, gör typ restaurang mat! aja, ska snacka om annat nu. Men Kolla på När vår skola är i tv här!

även om dt är en gammal bild på henne så am I going to let the pic. speak for it self! är suger på turkosa slingor!

more more more more!

Nu kommer det en till klipp på mig när jag spelar! fast denna gång så spelar jag inte en låt, utan två.

Den första är Cypress Grove ,och den andra är I'm so Glad (bårda av Skip James)
Fast en sak som stör mig är att jag fortfarande är "nybörjade" (även om nog många tycker att jag är ducktig) . Så man kan säga att detta är vad jag blivigt på ungefär 8 månader!

Hope you like it

Me with my guitarr

My Own WayMåste säga att this was a really cute boy!
och har nog bestämt mig för att jag ska göra massa turkosa singor i håret! tror att dt kan bli fett nicce :*
ngn som håller med el. tkr att jag ska ha ngn annan färg?

Black Sabbath - Paranoid

och detta är en jäkligt bra låt!

In My Minds

haaaalloo again dudes!
är mest van vid att jag skriver om vad jag gör och sånt på min Blogg. men nu började jag tänka, och varför skulle jag inte kunna skriva om mina tankar också?
Det gäller faktiskt om stil... Det är så att jag vill/och egentliger har mer stilen "alternativ" som den kallas. Men jag umgås inte med folk som själva har det! Dom jag umgås med har mer åt fjortis eller gangster hållet! hahha. och man blir ju som man umgås, eller? så bå blir det att jaghar börjat dras lite åt det hållet... men sen finns ju min syrra som verkligen är mer åt "alternativ" ,så tack vara henne så håller jag min var vid det lite!

t.ex. när jag går förbi någon som jag tycker är as ball, så vill jag visa den sidan av mig som har den stilen . Men när jag går förbi en kille t.ex. som inte riktigt är den sitlen ,men som ändå är snygg så vill jag vara den söta lilla typiska tjejen! :/
hur störade som helst! men lovar ,ska inte sluta ha min alternativa stil! Så där har jag en till anledning till att längta till gymnasiet ,att få umgår med folk som har samma stil som jag.

Så ,min första inlägg om mina tankar! hehe. Hadt<3


fredag! och Helg

ja! det är äntligen fredag. då blir det mycket slapp faktiskt. Imorron ska man antagligen åka in till Kungsbacka med janina ,och så ska jag få någon slags påskrift av min prao plats på Rocks! Nöjd över dt stället (:

fast sen såklart, blir det inte bara salpp ikväll! ska öva på gitarren, men det är nästan ett måste, för jag har ju faktiskt mina mål men att jag spelar gitarr . Nu kan jag säga att det är att lära mig "slaida"..? haha har faktikst ingen arning om hur det stavas.. men det är när man gör härliga ljud med en typ ,glas sak som man har runt fingret!
som man kan se lite på bilden att han gör.
Åh ,är mycket avensjuk på denna bild! vill också kunna "slaida" ,vill också kunna spela munnspel ,och vill cokså ha en sån snygg gitarr! Dom är riktigt snygga .

Ne men nu får jag dra tillbaka och försätta slappa! Ha dt<3


sweet music.

tjoo alla!
sitter här och har inte speciellt mycket att göra. och antar att idag inte är så stor skillnad som ifrån dom andra vanliga dagarna. Men en sak som jag tänkt på är att ladda upp ett nytt klipp? tycker själv lixsom att det är de enda som är roligt på min blogg ,och dt som gör den lite spc. ; )

idag var min skolan på ett ställa som kallas "sjöarmossen" och åkte skriskor! haha. det var riktigt skit tråkigt där.. men man fick hålla ut ifrån ca 9.30 till 13.00 ... usch!
Ne, men nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om mer. ni får ha det bra brudar<3en bra låt med min absoluta favorit i idol 2008
and lucky me har alla hans låtar typ!<3

Deep Purpel T-shirt

va vara tvungen att ladda upp bilder på min snygga Deep Purpel tröja som jag fått av pappa!inte för att jag lyssar på dom ,alla gillar väl Smok on the whater ? men mer än så vet jag inte

Franz Ferdinand - The Fallen
mkt bra låthoppas ni får en bra kväll<3Skol trött.

inte skola igen! orkar inte gå upp 06.10 5 dag i veckan.. HJÄLP!
men aja ,men vänjer sig ?
idag har man inte gjort mer än att vart med kompisar, och sjungit förstås!
imorron händer inte heller så mkt, kommer säker plugga. för denna terminen ska jag vara riktigt seriös med skolan!

åh, jo. Imorse var vårt hus jäkligt skabbig efter partajet!

har tänkt på att man aldrig ser min piercing på mina bilder! irrenterde (:
vill ge ett musik tipps, även om jag har lite annorlunda musiksmak om man gämnför med "dagens musik"
så vill jag säga att detta är en bra låt för dom som gillar annorlunde rock!
<3


helg.

ååh, riktigt härligt men helg. Nu kan jag sova ut ,det behöver jag faktigt.
idag ( fredag ) ska jag bara vara hemma och mysa med familjen för en gångs skull har jag bestämt!

och imorron hoppas man att man får vara med på min syrras 18 år fest! för henne är det inga problem ,men det är mamma som är problemet! men jag kommer säker vara med endå , hehe.

haha ,är vi lika?<3

( även om denna bilden är ganska ny på henne så har hon inte piercing i näsan utan i medusa )

skola imorron ?

var snabbt lovet har gått på ett sätt ,man inte inte tro att dt är skola imorron! blää.
ngt bra med imorron då? hm, ska till kungsbacka! dt är alltid kul.

men idag:
har först gått upp 8.00 för att åka med syrran till kungsbacka för att hon skulle pierca sig, i medusa. skit snyggt!
sen när man kom hem igen så var man med kompisar som ville åka till kungsbacka! så fick åka dit igen ,och efter att vi vart där så skulle jag hem och för att äta och orkade inte gå i kylan ner till centrum igen .
så man kan nästan säga att dt ända jag gjort idag är att åka buss! mysigt ,skoj faktiskt om man gör dt med roliga personer.

har ett nytt klipp me, är samma som förra ,men bättre och spelar lite annat nu me (:
(verkar som att dt blev ganska dålig kvalite? men får duga!)
hope you like it!

Lillinois Blues - Skip James "Cover"


sundays<3

japp, här sitter man i morronrock ganska tidigt på morronen, 10:16 exakt när man skriver detta ,och vet inte riktigt vad man ska göra idag?
för jag tror inte att jag har bestämt ngt . men aja ,jag kommer ifall att sitter men myskläder och inte fixa iordning mig idag !
men det är ju typ det söndagar är till för, att bara slappa och inte göra ngt! så då ska jag göra det (:
men gitarren och datan måste jag  vara aktiv i ifall ;*
blir kanske att spela sims ? hehe ,har jag inte gjort på skitlänge!

Igår så hade min syrra vuxenkalas ,det va skoj. inte dom själva vuxna utan att jag och Markus satt och spela sims, och efter som han oftast är oseriös, så gjorde vi skit roliga gubbar! haha satt och skratta hela tiden .
men japp .nnu blir det sims så ni får hadt<3


Underbar Morron..

usch! Vacknade upp hos Janina tillsammans med henne, Carro och Issa . mysigt. sovigt men kläder och smink och allt.
Gårdagen var kul, var för hos janina ett kort tag, sedan hos Issa ett tag. Sen åkte Jag, Janina, Issa och Natta in till Kungsbacka och träffade Carro. Och så åt vi på Mcdonalds , usch! hatar sån mat också.

Sen hände dt lite olika saker. Men idag blir dt att min syrra ska ha "vuxen-kalas" och sen ut igen. antagligen sova hos Natta och man får se vad som händer innan dt! ;*

aja .Nu får jag fortsätta gör iordning mig ,och klockan är 13:20, nicce.

blir en bild ifrån igår<3

HAHA KOLLA ISSA! :D<3

2 Januari!?

Hallå alla, var ett tag sedan jag la in ett nytt inlägg (även om det var senast i förrgår? )

Då kan jag berätta vad jag gjorde igår. Först hämtade Janina mig på hennes moppe och åkte hem till hennes mamma. Där var vi ett tag ,från 12 till kanske 18 ? Sen så åkte vi ner till centrum och träffade Issa och Nicke <3

aah ,vi hade kul. även om dom "mobba" henne lite för en sak hon råkade göra på Nyår. Men jag var på hennes sida ,gumman! <3 ;)

Idag tänker jag inte göra så mycket . Ska öva lite på gitarren och slappa och så (:
tänker ladda upp ett nytt klipp! Blir antingen "Take This Hammer" eller "I'm so Happy" .
sök på YouTube och säg vilken av som ni tkr jag ska spela?!

P.S har laddat ner Twilight och sett den. Den var faktiskt bra! <3 (:


RSS 2.0