Slipknot - wait and bleed

heyhey :)
åh, hur kul som helst iförrgår! jag, michael, amanda och marcus var hemma hos anton och badade i hans nya bubbelpol. det var hur awesome som helst :D haha. vad vi hittade på är inget jag ska nämna med sjukt roligt var det.

idag blir det gitarrlektion igen, känner att man börjar komma igång med det igen. snart så kanske ett nytt klipp kommer upp. och vill påminna er om att kolla på kategorin "me making music", där ni kan se mig spela gitarr.

nu får ni lite musik av mig, eftersom att jag inte har så mycket att skriva om :)
Slipknot - wait and bleed

Harry Potter and the half blood prince

hej!
jag hoppas inte att jag tråkar ut alla min "läsare" med att jag nästan aldrig uppdaterar, men det är så det kommer att bli nu när det är sommar och man är mycket med kompisar osv. blir mer till vinter tror jag.

imorron ska jag, amanda, sandra, ika, jocke(<3), anton, michael och marcus in till Göteborg för att se på Harry Potter. åh, jag längtar så! =D och har även läst boken så har höga förväntningar, men har hört att den sak vara en av dom bästa filmerna hitils så.

nu ska man iväg och öva lite på guran, ni får ha det!

as blood runs black - in dying days

hello
nu känner jag igen att det var länge sedan jag var inne och skrev här. men allt har vart så upp och ner på sista tiden. det var vart mycket skratt, men även mycket tårar. på den sista tiden har det vart mycket kompisar, och känns som att jag inte sovit i min egen säng på riktigt länge, för det har blivigt att man sovit borta hos kompisar mycket. nu ska man äta snart, men lägger upp en låt som ni kan lyssna på.

p.s. för er som ver vem "krillebooi" på youtube är, så har jag precis vart i åsa där jag bor. FYFAN för den skabbiga fjortisen. ursäkta mig.


tackar jocke för denna låten!

clam days

Guten tag.
Brüno igår var awesome! bara så alla vet. haha, handlingen var inte så speciellt intressan men alla skämten dog man ju av! haha, sjukt rolig var den.

idag händer det inte så mycket mer än att träffa kompisar och lite så, imorron blir det första gitarrlektionen på länge! så mycket har kommit ivägen hela tiden så att man fått skita i det. känns bra att få börja komma igång igen eftersom att till hösten blir det Rytmus för min del. längar så grymt mycket till gymnasiet nu asså!


London Ink

hejhej!
vet inte om det var detsamma för er, men för mig så har blogg.se vart lite konsigt, så har inte vart så lätt det här med uppdatering. but i'm back!

efter att bara segat framför tv:n en hel dag i stort sätt, så var det ganska svårt att missa att det nya pogramet London Ink kommer inom kort. det ska jag verkligen se till att inte missa! oh, man blir ju så sugen på att tattuera sig.
the real side of metaltown 
inte dom bästa videoklippen, men dom bästa artisterna<3


The Sounds - Tony the Beat

Hallo liebe.
inte kul, inte kul alls! fick precis gå hem i spö regn, och för er som tror att jag gick 100 m och klagar endå så kan jag säga att jag gick nästan 3 km! nu hör jag även åska så måste nog stänga av datan efter detta.

hm, eftersom att klockan inte är så himla myckat så kan jag inte säga att jag gjort så mycket. mitt äventyr idag var att gå till Vårdcentralen och sedan att gå hem i spö regn. men jaja. lite musik kan jag glädja mig åt?
The Sounds - Tony the Beat

tillbaks efter helgen

hejhejhej!
nu har man vart sådär frånvarande igen. men har haft mycket fullt upp dom senaste dagaran! i Fredags hade min kompis som sagt sin lilla "kompisfest" så där blev det att sova över, sen i Lördags så bestämde vi oss för att se på bio helt plötsligt och sen på kvällen på väg hem så bestämde vi oss för att sova över i en kompis båt! haha, men riktigt snygg är det och härligt att sova i den =D . nu ska jag iväg och vila lite, kanske träffa en kompis som kommer över sen. bye!


party like a rocker

hey!
här sitter man och är mycket glad även om man vet att detta underbara väder snart är slut! har ju fått höra att det ska börjar regan mycket om några dagar, så nu kan man inte göra så mycket mer än att njuta :) om några timmar ska man iväg till en kompis som ska ha en liten kompis-fest. det är även "maskerad" men jag vet fortfarande inte riktigt var jag ska klä ut mig till! haha. men det bli nog något liknande "80-tals rockare". sen kommer ju kameran med så blir väl lite bilder.

haha, roligt minne ifrån metaltown:
när Lisa fick tillbaka sin kamera som hon tappat inne på metaltown. aw, du blev så gulligt glad! haha, så söt =D
Bring me back!

heyhey :D
sitter här framför datan i detta underbara väder och känner mig seg som fan. men idag ska man tillbringa heladagen i Göteborg så känner att det inte göra så mycket att man degar inne just nu.

åh, man längtar tillbaka så mycket till Metaltown! åh på Sticky Fingers i Göteborg så ska ju Bring Me the Horizon spela, så känns som världens chans att få drömma sig tillbaka (a). ska försöka göra vad som helst för att komma dit.. dom är ju så sjukt undebara!


<3

fucking awesome!

oj oj oj oj!
jag har vart borta ifrån bloggen längre än vad jag trodde. sorry! men tiden har verkligen bara flugit iväg sen metaltown! och lovar att det var så otroligt lyckat! fick ju även träffa brudarna Lisa och Jessica =D det var nice!

-märkte helt plötsligt att det var väldigt många inlägg som jag inte läst hos folk, och lär markera alla som lästa för jag, förlåt, pallar inte läsa alla! kanske läser någon som jag verkligen vill läsa menmen-
några bilder kanske?

Lisa :D

Dead By April

Bring Me the Horizon<3
vill ni ser mer bilder kolla in min bdb, two-timing

RSS 2.0