A Day to Remember are hot!

heyheyhey!
spotify rullar på som vanligt. just nu är det mest A Day to Remember, The Chariot och -såklart- Underoath. Kan även hända att jag läser lite, och att jag spelar lite på gitarren. Låter det gött? Det är det kan jag säga!

Denna helgen har vart fin vill jag säga. Fredagen spenderades mest åt att ta det lungt, och att få tänka. fortfarande en del i mitt huvud. Det är något som gör mig rädd. Vet inte vad, men det känns som att allt är en "gåta", som jag håller på att lösa. Så i Fredags fixade man ett gött bad och låg där och tänkte ett tag! Härligt! På Lördagen åkte jag in till Göteborg för att träffa Nicole. Helt "plötsligt" bestämde vi oss för att hänga med Kikko till Partille-Rocken. Där vi även träffade Adam. Det var faktiskt rätt nice vill jag säga! Blev nästan lite överraskad. Men av dom 4 band som var där gjorde faktiskt 2 bra ifrån sig! När det var slut stack vi hem till Nicole, där jag även sov. Och så idag, Söndag, var jag hemma runt 17.30 igen. And here I am! Sitting and playing my guitar ;) Så där har ni min "spännande helg." Någon annan som gjort något speciellt i helgen?

August Burns Red (11 Mars) Ja tack!
Underoath (24 Mars) Ja tack!
i just say, UNDEROATH

heey!
tänkte bara medela innan jag dra igång att jag just nu sitter på toan och skriver. inte för att jag tror ni bryr er men man måste ju testa sig fram mde olika blogg plattser ;)

idag har det vart skola, som vanligt, och efter det blev man kvar lite i älskade Göteborg med Nicole, (hennes kille) Elias, Kikko, Adam och Gustav. även om vi inte gjorde något speciellt var det faktiskt mycket trevligt! imorron får man se vad som händer, men små planer om att det kanske blir Partille Rocken med Nicole och Adam.

det jag egentligen ville komma förbi för att säga vad att jag nyss fått höra ifrån Lisa att Underoath kommer till Stockholm den 24 mars! jag vill dit, jag ska dit! ska nu bara försöka fixa med mig någon. haha. det skulle ju bara bli den så perfekta födelsedags presenten! (då jag fyller år den 21 mars). jag älskar detta band, denna musik, och dessa killar så underbart mycket att jag fan kommer att börja gråta om jag inte lyckas komma dit! och en sak till som är underbar. vi fick i engelskan idag att skriva om våran favorit låt, tex vad dn handlar om, vad budskapet är och vad den betyder för än. jag valde såklart Underoath - Writing on the wall <3Norma Jean - Blueprints for future homes


Norma Jean-Blueprints for Future Homes

jag är rätt säker på att låten har vart uppe här på bloggen inna, men inte musikvideon till den vilken är grymt bra! kolla på den, ni lär inte bli besvikna. jag älskar verkligen denna låten! den är ju så vacker!
Drop Dead Clothing

"goodnight" everyone!
jag måste börja med att påpeka att, för att vara mig, är det grymt ovanligt att sätta sig vid datan klockan 01.11 precis efter att man kommit hem ifrån en bio. även om det egentligen är söndag nu så kommer jag ändå att säga idag. blir lättast så. så, idag/ikväll var jag och michael på bio. kan du gissa vilken vi såg?! jag tror faktiskt att du gissa fel. vi såg inte New Moon. jag är inte så överdrivet intresserad av Twillight. nej, vi såg faktiskt 2012! vet inte riktigt hur man ska bedömma filmen. i helhet gillar jag den, men det finns fortfarande massa saker som man skulle kunna klaga på, som tex mycket som nästan var för överdrivet osv. men jag vill inte vara kritsk, den va bra! och det var faktiskt även ganska intressant att se den med tanke på att man inte hade någon aning om hur den skulle sluta (iallafall inte jag)! så om ni frågar mig om ni ska se den eller inte, lär mitt svart bli: varför inte!?
jag skulle även vela tilllägga att jag även idag beställd Drop Dead kläder! sweet vill jag säga! (tröjor på bild)

imorron, söndag, blir det i stort sätt gitarr hela dagen. Dick kommer över imorron runt 3-4 och det brukar ju bli så att han stannar till runt 7-8. hehe, men det är ju bara trevligt vill jag säga.  
och ja, den sista tröjan köpte jag i herr-modell. den va snyggare i grå och ville ha den stor!
 


August Burns Red - Meddlervad ska man egentligen säga? älskar det nya albumet och älskar denna videon. riktigt grymt snygg är den. ni kan nog se likheter mellan bilden och videon?

 


good comes whit bad?

heyhey! hur tar jag en snabb titt förbi här.

just nu vill jag bara skriva av mig lite, och av någon anledning säga hur läget är för mig just nu. inte så jätte kul vill jag säga. har en känsla av att allt kommer på samma gång. skola, känslor, läkaren och tandläkaren m.m.. med skolan känns det just som att jag almänt inte hinner med. jag tycker att veckorna går för fort och att jag inte hinner göra allt jag vill/ska göra. just nu har jag en hel bok att läsa ut, gitarrläxa + 3 andra låtar som jag ska lära mig tills på torsdag. sedan andra små saker. jag mår inte så bra av detta och vill gärna hinna vila, men om jag gör det mår jag bara ännu sämre av att jag inte får gjort något och blir mer stressad. det blir nästan som en ond cirkel. men känslor vill jag inte gå in så mycket på här direkt, men inom det är det mer bara frågor som jag vill ha svar på. men läkaren har jag precis fått reda på att jag kommer att opereras inom 4 veckor. jag har en sån kallad vatten systa i magen som ska tas bort. jag kan säga att jag är väldigt rädd inför detta. med tandläkaren är det så att jag den 1 december ska få tandstälning. inget jobbigt eller så egentligen, men det gör inte saker bättre dirket.

men trots allt denna skit kanske det finns lite ljus. fick idag veta att August Burns Red ska spela i Göteborg den 11 mars. i love you boys <3


Happy father'sday?

söndag, söndag, söndag...
inte min favorit idag direkt. fast som tur är så är måndagar rätt okej! idag är även farsdag. firat uppe hos min farmor och farfar med lite släckt och tårta! inte helt fel det. men trots det så var jag tvungen att göra chokladbollar nu senare på dagen (kakao tyvärr slut, fick använda oboy) som jag inte äns orkar äta upp! har även lirat lite på gitarren och kollar på American Pie. va ett tag sedan man såg dom filmerna, så det va kul ;) fundear faktiskt på att sätta på en till...

nu har jag inte tänkt skriva så mycket mer, ville främst komma förbli och önska glad farsdag :D


The Music Magazine's

i tisdags: var och träffade andrea! mycket kul. och som hon nämt is in blogg, vi började förbereda vårat supertrevliga party! haha!

Hey!
igår efter skolan fick jag chansen att träffa Jessica och Martina, och klart jag tog den! även om det inte blev så länge var det jätte trevligt endå! Jessica skulle köpa det senaste Nr av Kerrang, och jag kunde verkligen inte låta bli att köpa den vista som fanns kvar av det Nr! så jag gjorde det, + att jag fick köpt en Mojo tidning också. och pga att det är så mycket i mitt huvud just nu, så hr jag stannat hemme idag. och efter att ha läs ut en engelsk bok, gjort klart svenska läxa, pluggat på samhälls prov och övar på samma gitarr-stuff så tyckte jag att jag fötjänade att lägga mig ner med en skål med popcorne och läsa i mina underbara music magazine!  

obs. den Kerrang tidningen som är på bilden är dock inte den jag köpte. fanns bara ingen bild på det nya nret.


RSS 2.0